ΠΑΟ Κρουσσώνας: Καλεί Γκαλίτσιο η Super League

ΠΑΟ Κρουσσώνας: Καλεί Γκαλίτσιο η Super League

Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής όσον αφορά τις ομάδες της Κρήτης, έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό και ήδη για αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι διακρίθηκαν με την απόδοσή τους, έχουν αρχίσει να ηχούν «σειρήνες» από μεγαλύτερες κατηγορίες!

Όσον αφορά τον ΠΑΟ Κρουσώνα, είχαμε πρόσφατα αναφερθεί στην παρουσία του Νίκου Κρίτσα στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, όμως φαίνεται ότι το πρωτάθλημα της Super League καλεί άλλον έναν συμπαίκτη του την περσινή περίοδο. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Γκαλίτσιο, τον υψηλόσωμο αμυντικό, που ήταν από τους καλύτερους αμυντικούς όχι μόνο του ΠΑΟΚ αλλά σε όλη την κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grandsport.gr, η ομάδα που έχει δείξει ζεστό ενδιαφέρον για τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή είναι ο Πανιώνιος, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να αναζητά για την επόμενη περίοδο ποδοσφαιριστές με φιλοδοξίες και ικανότητες για να στελεχώσει το ρόστερ της. Και σίγουρα ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, έχοντας φέτος μια γεμάτη χρονιά στην Γ΄ Εθνική, είναι ένα από τα ονόματα που απασχολούν τους Νεοσμυρνιώτες...