Εθνικός-Ιωνικός: Θα συνεχιστεί από εκεί που διεκόπη!

Εθνικός-Ιωνικός: Θα συνεχιστεί από εκεί που διεκόπη!

Στο γήπεδο θα κριθεί τελικά ο αγώνας του Εθνικού με τον Ιωνικό, που είχε διακοπεί στην τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής στις 3 Μαΐου.

Αυτό αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, που εξέτασε την υπόθεση της διακοπής του αγώνα. Το εν λόγω παιχνίδι είδε διακοπεί στο 73' όταν είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο κροτίδα και ο διαιτητής Κορδολαίμης είχε αποφασίσει, εφαρμόζοντας την νέα οδηγία, να αποχωρήσει από το γήπεδο και να κλείσει το φύλλο αγώνα. Ωστόσο στην περιγραφή της φάσης που οδήγησε στη διακοπή, δεν αναφέρει από πού προήλθε η κροτίδα και έτσι η Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα.

Το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο ήταν ισόπαλο 1-1, ενώ και οι δύο ομάδες έπαιζαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής των Λεωνιδόπουλου και Παντελίδη που είχαν διαπληκτιστεί.

Πλέον η Επιτροπή Γ' Εθνικής καλείται να ορίσει τα εναπομείναντα 17 λεπτά του πειραιώτικου αγώνα, εντός 15 ημερών.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Διατάσσει τον επανορισμό και συνέχεια του αγώνα του Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Εθνικός Πειραιά-Ιωνίκος (3/6/2015) για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, με τους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή».