«Έδεσε» Βαγγελάκο ο Πύρασος!

«Έδεσε» Βαγγελάκο ο Πύρασος!

Και τέταρτη σεζόν θα περάσει στον Πύρασο ο Κώστας Βαγγελάκος. Τι δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο.

Αναλυτικά: «H διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Βαγγελάκο για τη σεζόν 2015-2016. Αγωνίζεται στον Πύρασο για τρεις σεζόν έχοντας καταγράψει συνολικά σε αγώνες πρωταθλήματος 77 συμμετοχές με 4 γκολ. Στο πρωτάθλημα 2014-2015 είχε 21 εμφανίσεις».

Μετά τις υπογραφές, ο Κώστας Βαγγελάκος δήλωσε: «Ο Πύρασος είναι η ποδοσφαιρική μου οικογένεια τα τελευταία τρία χρόνια, έχω δεθεί με τους ανθρώπους της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας, τους συμπαίκτες, τον φίλαθλο κόσμο. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα που βρίσκομαι στο σύλλογο στα καλύτερα χρόνια της ιστορίας του. Φέτος παίξαμε για πρώτη φορά στη Γ" Εθνική και είχαμε μια εξαιρετική πορεία, την προηγούμενη διετία κατακτήσαμε το νταμπλ σε τοπικό επίπεδο. Είμαι σίγουρος ότι με την οργάνωση που έχει ο Πύρασος, τα στελέχη και τη σκληρή δουλειά από όλους, θα δημιουργήσουμε ξανά ένα ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει της καινούργιας περιόδου. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας, όπως ξέρουμε και μπορούμε, για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».