Αιγινιακός: Απαντά για Μπίρη

Αιγινιακός: Απαντά για Μπίρη

Απάντηση στο θέμα που ανέδειξε η Ζάκυνθος και ουσιαστικά άφηνε υπονοούμενα πως ο Αιγινιακός «κρυβόταν» πίσω απ' την προσφυγή του Αλέξανδρου Μπίρη (με στόχο την ματαίωση του μεταξύ τους αγώνα) έδωσε η ΠΑΕ της Βορείου Ελλάδας.

Μέσω ανακοίνωσης, οι Πιερείς χαρακτηρίζουν ψευδή, κακόβουλα και ανυπόστατα τα όσα αναφέρουν οι νησιώτες και υπογραμμίζουν πως αυτό γίνεται για να «υπονομευτεί η πορεία της ομάδας ενόψει του κρίσιμου αγώνα».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ διαψεύδει κατηγορηματικά τις ανυπόστατες κατηγορίες που δημοσιεύτηκαν στον ηλεκτρονικό τύπο περί ανάμειξής της στην κατάθεση προσφυγής του πρώην παίκτη της Ζακύνθου Άλεξ Μπίρης.

Η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι κανένα μέλος της δεν γνωρίζει ούτε έχει έρθει ποτέ σε επαφή με τον εν λόγω παίκτη και καλούμε τον οποιονδήποτε σε αντιπαράθεση.

Με ψεύδη και κακόβουλα δημοσιεύματα επιχειρείται από κάποιους να δημιουργηθεί λάθος εικόνα και αυτό μας αναγκάζει να σκεφτόμαστε ότι κάποιοι θέλουν να υπονομεύσουν την πορεία της ομάδας μας και να δημιουργήσουν αναταραχή εν όψει του πιο κρίσιμου αγώνα των play out».