Βέλιτς: «Προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα»

Βέλιτς: «Προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα»

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του, στη χθεσινή (31/5) αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Εν τω μεταξύ ο προπονητής της κρητικής ομάδας τόνισε ότι παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ' Εθνική, άπαντες θέλουν να ολοκληρώσουν με το κεφάλι ψηλά τα πλέι άουτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Παίξαμε ένα δύσκολο παιγνίδι από τη στιγμή που εδώ και κάποιο διάστημα τα κίνητρα για μας είναι ελάχιστα σε αντίθεση με τους αντιπάλους που έχουν πολλά, πολλώ δε μάλλον, βαθμολογικά. Το ματς διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες και θα μπορούσα να πω ότι είχαμε περιορισμένες επιλογές αφού στον πάγκο, διαθέταμε παιδιά ακαδημιών. Παρόλα αυτά, σταθήκαμε καλά και είχαμε υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και φάσεις να προηγηθούμε κάτι που δεν έγινε, καθαρά, λόγω της αστοχίας μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο βρεθήκαμε να παίζουμε με παίκτη λιγότερο για σημαντικό χρονικό διάστημα. Νομίζω όμως ότι, και τότε, ήμασταν σωστά στημένοι και οργανωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και ακόμη κι έτσι, είχαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε. Καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά δυστυχώς σε μια στιγμή έλλειψης συγκέντρωσης με αριθμητικό πλεονέκτημα, δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης.

Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Θεωρώ ότι άξιζαν τη νίκη ξεκάθαρα αλλά πρέπει να αποδεχθούμε και την ισοπαλία γιατί στο ποδόσφαιρο, τα γκολ είναι αυτά που μετρούν. Μέχρι το τέλος θα συνεχίζουμε για το καλύτερο δυνατό. Πάντως αυτό, δεν είναι το πρώτο μεγάλο παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε. Είναι πολλά αυτά που συμβάλλουν έτσι ώστε να φεύγεις με άδεια χέρια από κάποιο ματς. Είναι επίσης γεγονός ότι, στα περισσότερα παιγνίδια, οι ποδοσφαιριστές μου κάνουν σχόλια το πόσους βαθμούς έχουν οι άλλοι και πόσους εμείς.

Για να παίρνει κάποιος βαθμούς ακόμα κι όταν στέκεται καλά στον αγωνιστικό χώρο χρειάζονται πολλά πράγματα και ίσως το κυριότερο, την εμπειρία της κατηγορίας και το να παίζει κανείς για την επιβίωσή του σ' αυτό το επίπεδο. Θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας μέχρι το τέλος της διαδικασίας αλλά προέχει να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα πλέι άουτ. Για την ώρα προετοιμάσουμε την ομάδα για την επόμενη μέρα».