Αγροτικός Αστέρας: Τα εισιτήρια με Αναγέννηση Καρδίτσας

Αγροτικός Αστέρας: Τα εισιτήρια με Αναγέννηση Καρδίτσας

To απόγευμα της Τετάρτης (3/6) ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας, με την ομάδα του Ευόσμου να στοχεύει στη νίκη που θα της εξασφαλίσει τη σωτήρια της. Στο μεταξύ η διοίκηση αποσαφήνισε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης για την 8η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και το άνετο τρίποντο (3-0 α.α) στα χαρτιά ελεώ Πιερικού ο Αγροτικός Αστέρας βρέθηκε στην κορυφή του Βόρειου Ομίλου και πλέον η νίκη κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» είναι μονόδρομος. Σε περίπτωση που οι «πράσινοι» πάρουν τους τρεις βαθμούς τότε θα έχουν κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Σε μία προσπάθεια της διοίκησης να γεμίσει το «Δημήτρης Κοντικάκης» έθεσε δωρεάν είσοδο στους ανέργους, ενώ φοιτητές, γυναίκες μαθητές, ηλικιωμένοι και στρατιώτες έχουν ειδικά προνόμια. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα δέκα ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Την ερχόμενη Τετάρτη 3/6, στις 17:30, στο Δημήτρης Κοντικάκης, ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 8η αγωνιστική των Play Out της Football League ΟΠΑΠ.

Ισχύει πάντα, ότι η είσοδος για τους άνεργους είναι δωρεάν, εφόσον φέρουν μαζί τους κάρτα ανεργίας σε ισχύ.

Ισχύει επίσης, ότι για γυναίκες, ηλικιωμένους και φοιτητές (επιδεικνύοντας τη φοιτητική ταυτότητα ή πάσο) ισχύει ειδική τιμή 5 (πέντε) ευρώ.

Οι μαθητές (επιδεικνύοντας το μαθητικό πάσο) και στρατιώτες (επιδεικνύοντας στρατιωτικό πάσο) έχουν επίσης δικαίωμα ελεύθερης εισόδου.

Η είσοδος για τους αθλητές της ακαδημίας είναι δωρεάν, ενώ οι γονείς τους έχουν αμφότεροι δικαίωμα εισόδου με την αγορά μόνο ενός εισιτηρίου.

Η γενική τιμή εισόδου είναι 10 (δέκα) ευρώ και όλα τα εισιτήρια των γηπεδούχων παρέχονται από το εκδοτήριο της Θύρας 1».