Πύρασος: Και του χρόνου ο Χατζητρακόσιας

Πύρασος: Και του χρόνου ο Χατζητρακόσιας

Ο Σωτήρης Χατζητρακόσιας, ο οποίος εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού έχασε σχεδόν ολόκληρη την προηγούμενη σεζόν, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πύρασο, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής που έμεινε κοντά μία ολόκληρη αγωνιστική χρονιά νοκ άουτ, θέλησε να ευχαριστήσει τη διοίκηση των «κυανόλευκων» για την στήριξη στο πρόσωπο του.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σωτήρη Χατζητρακόσια. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση και θα συνεχίσει να φοράει την κυανόλευκη φανέλα. Έχασε στην ουσία όλη τη σεζόν 2014-2015 εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο που υπέστη κατά τη διάρκεια των μπαράζ ανόδου του 2014, ωστόσο επέστρεψε υγιής και δηλώνει έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Μετά τις υπογραφές, ο Σωτήρης Χατζητρακόσιας δήλωσε τα εξής:

«Η σεζόν που μας πέρασε προσωπικά ήταν πολύ δύσκολη καθώς έπρεπε να επανέλθω από το σοβαρό τραυματισμό και την εγχείριση που είχα κάνει το περασμένο καλοκαίρι. Παρακολούθησα από την εξέδρα χωρίς να μπορώ να βοηθήσω το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου. Οι άνθρωποι της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και οι συμπαίκτες μου στον Πύρασο με στήριξαν πάρα πολύ και με σκληρή δουλειά, κατάφερα να επιστρέψω υγιής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος αφήνοντας πίσω μου τον τραυματισμό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Περιμένω με ανυπομονησία να αρχίσει η προετοιμασία ώστε από το ξεκίνημα της σεζόν να μπω στο ρυθμό της ομάδος και να δείξω ότι μπορώ να βοηθήσω στην προσπάθεια που γίνεται στον Πύρασο για τη νέα χρονιά στη Γ' Εθνική».