Πύρασος: Είπε το ναι και συνεχίζει ο Χαλάτσης

Πύρασος: Είπε το ναι και συνεχίζει ο Χαλάτσης

Το τελευταίο διήμερο ο Πύρασος ασχολείται με τις ανανεώσεις συμβολαίων, με τους «κυανόλευκους» να «δένουν ακόμα έναν παίκτη, τον Σπύρο Χαλάτση.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της ομάδας, αλλά και τους λόγος για τους οποίους ο πολύπειρος τερματοφύλακας αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Πύρασο για την αγωνιστική σεζόν 2015-2016.

Αναλυτικά: «Από τη διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνεται η επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Σπύρο Χαλάτση για την αγωνιστική σεζόν 2015-2016».

Μετά τις υπογραφές, ο Σπύρος Χαλάτσης δήλωσε: «Ήταν η πρώτη μου χρονιά στον Πύρασο κι αυτό που συνάντησα ήταν εξαιρετικοί συμπαίκτες, άριστη δουλειά και συνεργασία με την τεχνική ηγεσία και μία διοίκηση που αποτελείται από πολλούς παράγοντες που βρίσκονται συνεχώς στο γήπεδο δίπλα στην ομάδα. Η τελική κατάταξη στην 6η θέση παρά τα προβλήματα που είχαμε και το γεγονός ότι ήμασταν νεοφώτιστοι στην κατηγορία, δεν ήρθε τυχαία. Αποτέλεσε επισφράγισμα της δουλειάς που γίνεται απ' όλους στο σύλλογο και προσωπικά, είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι για τον Πύρασο στη Γ' Εθνική. Έτσι, η απόφαση να συνεχίσω δεν ήταν δύσκολη κι εύχομαι η νέα περίοδος να μας βρει όλους υγιείς ώστε να κάνουμε ξανά την προσπάθειά μας».