Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στους τρεις της Βέροιας

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στους τρεις της Βέροιας

Βαριά καμπάνα για τρεις ποδοσφαιριστές της Βέροιας, στους οποίους ο ανακριτής διαφθοράς επέβαλε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Ο λόγος για τους Κώστα Μπάρμπα, Ηλία Ιωάννου, Δημήτρη Αμαραντίδη. Ο ανακριτής διαφθοράς επέβαλε την εν λόγω ποινή στους τρεις προαναφερθέντες μετά την απολογία του πρώτου για το πολύκροτο Ολυμπιακός-Βέροια 3-0.

Μετά τον περιοριστικό όρο, άφησε αιχμές ο δικηγόρος του Μπάρμπα, Δημήτρης Κεσσές:

«Δώσαμε εξηγήσεις σε ό,τι μας ζήτησε ο ανακριτής, απαντήσαμε σε ό,τι ερωτηθήκαμε. Ο πελάτης μου δεν έχει τίποτα να κρύψει κι ό,τι είχαμε να εισφέρουμε σε αυτή τη διαδικασία το έχουμε εισφέρει. Πιστεύουμε στο έργο του ανακριτή, που είναι ούτως ή άλλως δύσκολο», τόνισε, ενώ για τον περιοριστικό όρο είπε: «Είναι μια απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να του επιβληθεί και δεν μας απασχολεί.

Ο πελάτης μου είχε υψηλή απόδοση σε εκείνο τον αγώνα. Άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να δώσουν εξηγήσεις δυόμισι χρόνια μετά. Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά και είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να απαντηθούν για να δούμε τι ειπώθηκε, από ποιους και σε ποιους. Ο πελάτης μου έκανε ό,τι μπορούσε για να έχει καλή απόδοση. Όλα τα υπόλοιπα αφορούν άλλους και υπάρχει μια αντιπαράθεση που είναι σε άλλο επίπεδο».