Αθανασόπουλος: «Να βρεθεί λύση στα διοικητικά»

Αθανασόπουλος: «Να βρεθεί λύση στα διοικητικά»

Ο Διονύσης Αθανασόπουλος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς για τον Ιωνικό... με την ευχή να βρεθεί λύση στα διοικητικά, ώστε η ομάδα να πάει εκεί που της αξίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη mikriliga.com:

«Το παλέψαμε, αλλά...»

«Η χρονιά στον Ιωνικό σίγουρα δεν ήταν όπως την περιμέναμε πολλοί. Έγιναν κάποια λάθη στην αρχή της χρονιάς από όσο γνωρίζω και η ομάδα το Δεκέμβρη έμεινε αρκετά πίσω στην βαθμολογία. Τα παιδιά που έμειναν, μαζί με τις μεταγραφές που έγιναν, καθώς και εγώ το Δεκέμβρη έλυσα το συμβόλαιο μου με τον Αχαρναϊκό και πήγα στον Ιωνικό, βάλαμε το κεφάλι κάτω όλοι μαζί και μαζί με τη βοήθεια του προπονητή, της διοίκησης και του κόσμου κάναμε ένα σερί 7 νικών. Φτάσαμε κοντά στο να πατήσουμε την κορυφή, αλλά προς το τέλος 2,3 συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα μας έβγαλαν εκτός στόχου».

«Να βρεθεί λύση για αυτήν την ομάδα»

«Ελπίζω να βρεθεί μία λύση στα διοικητικά και με τους ανθρώπους που υπάρχουν ήδη, με σωστό προγραμματισμό να πάνε την ομάδα εκεί που αξίζει. Από την πλευρά μου είναι τιμή που φόρεσα τη φανέλα του Ιωνικού, μια από τις πιο ιστορικές ομάδες».

Τα ευχαριστώ και ο Κυριακίδης

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα σαν άνθρωπο και μετά ως πρόεδρο τον Φώτη Σιακάρα, τον κ. Ανδρέα Πασπαλιάρη που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για το καλό του Ιωνικού, τον κ. Παπαδάκη για τη συνεργασία που είχαμε και τους προπονητές κ. Ηλιόπουλο, κ. Βασιλειάδη που προσπαθούσαν συνέχεια για το καλό το δικό μας και της ομάδας. Πιο πολύ από όλους, όμως, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου είχαμε εξαιρετικό κλίμα. Αν μου επιτρέπετε θα ήθελα ξεχωριστά τον αρχηγό της ομάδας, Ηλία Κυριακίδη. Τέτοιοι χαρακτήρες είναι παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς που ασχολούνται με το χώρο».

«Δίπλα μου μέχρι το τέλος»

«Τέλος δε μπορώ να μην αναφέρω πως παρά τον τραυματισμό που είχα μέσα στη χρονιά, η διοίκηση ήταν δίπλα μου μέχρι το τέλος στα οικονομικά, πράγμα ασυνήθιστο για την Ελλάδα».

Όσον αφορά το μέλλον του;

«Είναι ακόμα νωρίς να πούμε κάτι».

Πηγή εικόνας: mikriliga.com