Ατρόμητος: Παρελθόν ο Νιόπλιας

Ατρόμητος: Παρελθόν ο Νιόπλιας

Παρότι φαινόταν πως ο Νίκος Νιόπλιας θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στον Ατρόμητο, οι δυο πλευρές δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους όπως ανακοινώθηκε!

Απροσδόκητο; Ίσως για κάποιους που δεν γνώριζαν πράγματα για την ομάδα του Περιστερίου. Η ουσία είναι πως ο Ατρόμητος εδώ και λίγα λεπτά είναι σε αναζήτηση προπονητή καθώς ανακοινώθηκε πως δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Νίκο Νιόπλια. Οι δυο πλευρές είχαν συνάντηση το πρωί της Παρασκευής (12/06) σε πολύ καλό κλίμα, ωστόσο η διαφορά των απόψεων, όπως υποστηρίζει η ΠΑΕ, έφερε και το «διαζύγιο».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του Νίκου Νιόπλια για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Γιώργος Σπανός συναντήθηκε σήμερα με τον 50χρονο προπονητή, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου, και συζήτησε μαζί του σε άριστο κλίμα τόσο για τον απολογισμό στο διάστημα της θητείας του όσο και για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν αλλά διαπιστώθηκε διαφορά απόψεων.

Ο Νίκος Νιόπλιας επέδειξε ήθος, συνέπεια, επαγγελματισμό και ανταποκρίθηκε στην αποστολή που του ανατέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr o Νίκος Νιόπλιας τόνισε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, είχαμε μια άψογη συνεργασία και η ομάδα πέτυχε τους στόχους της. Ευχαριστώ επίσης όλους όσους συνεργάστηκα και βέβαια τους παίκτες γιατί χωρίς τη δική τους βοήθεια δεν θα είχαμε πετύχει τον στόχο μας.

Αυτή η ομάδα αξίζει τον σεβασμό μου».