Ξηρόφωτος: «Σχεδιάζουμε ένα απαιτητικό πρόγραμμα προετοιμασίας»

Ξηρόφωτος: «Σχεδιάζουμε ένα απαιτητικό πρόγραμμα προετοιμασίας»

Ο Στέφανος Ξηροφώτος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς για τον Πύρασο... στην παρθενική παρουσία της ομάδας σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στο βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των «κυανόλευκων» στο goalpost:

Για τις ανανεώσεις των παικτών: «Πολλοί παίκτες από το περσινό μας ρόστερ, τα πήγαν εξαιρετικά. Προτεραιότητα μας είναι η ολοκλήρωση των ανανεώσεων των παικτών που έπαιζαν πέρσι στην ομάδα. Μάλιστα, έχουμε ανανεώσει ήδη τη συνεργασία μας, με κάποιους από αυτούς».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Πυράσου: «Η ομάδα έχει κάνει κάποιες προσθήκες. Σίγουρα θα προχωρήσει και σε κάποιες άλλες μεταγραφικές κινήσεις, αλλά θα γίνουν σε θέσεις που αυτές θα κριθούν αναγκαίες. Γνώμη της διοίκησης, αλλά και δική μου, είναι να αποκτηθούν παίκτες από την περιοχή της Μαγνησίας».

Για την προετοιμασία και τα φιλικά: «Επειδή, το επόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό, σχεδιάζουμε με τον άμεσο συνεργάτη μου, τον κ. Αρσένο, ένα απαιτητικό πρόγραμμα προετοιμασίας, το οποίο θα περιέχει και πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί τη νέα περίοδο, όπως πρέπει».

Για τον Θωμά Μυργιώτη: «Αυτή τη στιγμή το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στον Θωμά Μυργιώτη, ο οποίος εγχειρίστηκε πρόσφατα. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα και τον περιμένουμε να επιστρέψει σύντομα, υγιής κοντά μας».