Εσιέν: «Έτοιμος για Champions League και τίτλους»

Εσιέν: «Έτοιμος για Champions League και τίτλους»

O Μίκαελ Εσιέν εμφανίζεται έτοιμος για μια νέα αρχή και αποφασισμένος να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στις επιτυχίες.

Ο Μίκαελ Εσιέν ήρθε για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Κυριακής και μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν. Ο Γκανέζος αποκάλυψε εμφανίστηκε πανέτοιμος για μια νέα αρχή στην καριέρα του και αποφασισμένος να οδηγήσει στο «τριφύλλι» και πάλι στις επιτυχίες, μέχρι και στους ομίλους του Champions League.

Απόσπασμα των δηλώσεών του:

-Νιώθεις έτοιμος για τη νέα ελληνική «περιπέτειά» σου;

«Σίγουρα! Είμαι έτοιμος 100% για να κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος μου προσφέρει όλα όσα θέλω για να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο και να κυνηγήσω νέες προκλήσεις και στόχους στην καριέρα μου».

-Η σεζόν ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό. Τι μπορείς να υποσχεθείς στους φίλους της ομάδας;

«Αυτό που μπορώ να πω και να τους υποσχεθώ είναι πως θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε όλοι μας. Θα παλέψουμε για την ομάδα, για τον σύλλογο, για τον κόσμο και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να δώσουμε μεγάλες χαρές στους φιλάθλους μας κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και στο τέλος...».

Στην «Πράσινη» που κυκλοφορεί μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη, αλλά και για τη ξενάγησή του στο Κορωπί από τον Λεωνίδα Βόκολο, τις συναντήσεις του με τον Γιάννη Αναστασίου και με τους νέους συμπαίκτες του, όπως τα κατέγραψε αποκλειστικά και μόνο η «Πράσινη».