Παναθηναϊκός: Στιλ ως το 2018

Παναθηναϊκός: Στιλ ως το 2018

Ο Λουκ Στιλ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ως το 2018, μιλώντας για το «δέσιμο» που έχει με τον σύλλογο και τονίζοντας πως δεν πρόκειται για φράση... κλισέ.

Με λόγια καρδιάς μίλησε ο Λουκ Στιλ μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό ως το 2018. Ο Άγγλος τερματοφύλακας, που λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε Tweetάρει για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και είχε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να βγάλει τα χρήματά του στο εξωτερικό καθώς νιώθει ασφαλής στη χώρα μας, μίλησε πολύ ζεστά για το «δέσιμο» που έχει με το «τριφύλλι» και τον κόσμο του, υπογραμμίζοντας πως όσα υποστήριξε δεν ήταν λόγια... κλισέ και συνηθισμένα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λουκ Στιλ για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Άγγλου τερματοφύλακα, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018».

«Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου η σημερινή. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μην μείνω εδώ, νιώθω μια ιδιαίτερη "σύνδεση" με τον Παναθηναϊκό! Ξέρω ότι αυτά ακούγονται σαν... κλισέ, αλλά μετά από μια ολόκληρη σεζόν είμαι σε θέση να έχω άποψη και να λέω αυτά που πραγματικά πιστεύω κι όχι αυτά που ενδεχομένως... απλά συνηθίζονται.

Όλοι στον Σύλλογο είναι παραπάνω από επαγγελματίες, το βλέπεις καθημερινά αυτό. Νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ! Στο ποδόσφαιρο η καριέρα είναι μικρή και πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Είναι πολύ ωραίο να σε θέλουν, οπότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ...», δήλωσε ο Στιλ μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Πηγή: onsports