Μπουλούτ: «Ήρθα για να παίξω»

Μπουλούτ: «Ήρθα για να παίξω»

Ο Κερέμ Μπουλούτ έχει αφήσει πίσω του τα κακώς κείμενα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Γηραιού» τόνισε ότι όποια προβλήματα υπήρχαν σχετικά με την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Μεταξύ άλλων δήλωσε πως θα παλέψει για να πετύχει τους στόχους του με την «κυανόλευκη» φανέλα, με της οποίας ευελπιστεί πως θα κερδίσε μία θέση στην Εθνική ομάδα της Αυστραλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις. Ο πρόεδρος και ο προπονητής με εμπιστεύτηκαν και θα προσπαθήσω να αποδείξω πως αξίζω σε κάθε παιχνίδι».

Για τις ομάδες από τις οποίες έχει περάσει:

«Έπαιξα Τουρκία και Τσεχία, όμως τώρα ήρθα σε μια μεγάλη πόλη και σε μια μεγάλη ομάδα. Έψαξα και είδα πως υπάρχουν φίλαθλοι που ακολουθούν παντού την ομάδα, είναι ένθερμοι και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ επειδή είμαι παίκτης ψυχολογίας. Ρώτησα ανθρώπους και έψαξα στο ίντερνετ και είδα πως υπάρχει ένα πολύ θερμό κοινό».

Για τα θέματα που είχε στο παρελθόν:

«Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Εγώ τώρα ήρθα να παίξω ποδόσφαιρο και δεν με νοιάζει κάτι άλλο».

Για τα χαρακτηριστικά του ως ποδοσφαιριστής:

«Είμαι καθαρόαιμο σέντερ φορ. Στη Τουρκία προσπάθησα να παίξω δεξιά και αριστερά αλλά δεν τα κατάφερα. Ήμουν τυχερός που δούλεψα με τον Φάνη Γκέκα και έμαθα πολλά από αυτόν. Παίζω με πολύ πάθος και ενέργεια στο παιχνίδι μου».

Για τον Σπύρο Παπαθανασάκη:

«Θα βάλω υψηλούς στόχους στον Ηρακλή, γιατί ο πρόεδρος είναι ένας πολύ ξεκάθαρος και ευθύς άνθρωπος όπως είναι και ο προπονητής μου».

Για την σχέση που έχει με τους φιλάθλους των ομάδων που πάει:

«Μου αρέσει πάρα πολύ να πανηγυρίζω με τους φιλάθλους. Οι φίλαθλοι είναι ένα μέρος του αγώνα και μπορούν να με ανεβάσουν πολύ. Θέλω να παίζω για την ομάδα μου, αλλά και για τον κόσμο που την στηρίζει και μαζί μπορούμε να φτάσουμε την ομάδα ψηλά».

Για τους στόχους του στον Ηρακλή:

«Με τον Ηρακλή θέλω να κάνω ένα καλό πρωτάθλημα και θα είναι ευκαιρία για εμένα να πάω στην Εθνική ομάδα. Ο προπονητής είναι Έλληνας, παρακολουθεί το πρωτάθλημα και είναι μια ευκαιρία για εμένα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Ηρακλή:

«Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους μας να ξεκουραστούν και πως θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα είμαστε προσηλωμένοι σε κάθε παιχνίδι για να φέρουμε νίκες».