ΑΟ Τρίκαλα: Και με τη βούλα οι τέσσερις!

ΑΟ Τρίκαλα: Και με τη βούλα οι τέσσερις!

O AO Τρίκαλα ανακοίνωσε και επίσημα τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν να προσφέρουν στην ομάδα, την ώρα που βρίσκεται στο περίμενε για τον Αντώνη Καμπλιώνη.

Οι Θεσσαλοί ήρθαν σε συμφωνία με τους Παναγιώτη Παπαευθυμίου, Κώστα Γιώτα, Σωτήρη Ρεντζιλά και Νίκο Γιδόπουλο. Ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι με τον Αντώνη Καμπλιώνη, με τη διοίκηση να του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Οι πρώτες ανανεώσεις για τον ΑΟ Τρίκαλα είναι γεγονός, βάσει της λίστας του προπονητή Περικλή Αμανατίδη, ενώ το... χρώμα είναι έντονο τρικαλινό αφού πρόκειται για τρικαλινούς ποδοσφαιριστές. Στα γραφεία της ομάδας κλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι και υπέγραψαν ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα και στο πρωτάθλημα της Φούτμπλ Λιγκ. Ο λόγος για τον περυσινό αρχηγό Παναγιώτη Παπαευθυμίου, τον πολύπειρο Κώστα Γιώτα και τους ταλαντούχους Σωτήρη Ρεντζιλά και Νίκο Γιδόπουλο. Τέλος, η διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα πρότεινε συμβόλαιο επέκτασης συνεργασίας και στον Αντώνη Καμπλιώνη και περιμένει την απάντηση του».

Στο μεταξύ οργανόνωνται και σε ό,τι αφορά στην επικοινωνία και ενημέρωση:

«Ανακοίνωση ΑΟ Τρίκαλα για γραφείο Τύπου:

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα στα νέα δεδομένα που ξετυλίγονται μπροστά για την πρόκληση της Φούτμπολ Λιγκ ρίχνει την βαρύτητα και στον τομέα της ενημέρωσης. Στόχος οι χιλιάδες φίλοι του ΑΟ Τρίκαλα να έχουν μια συνεχόμενη ροή για τα νέα της αγαπημένης τους ομάδας. Έτσι στο πλαίσιο αυτό ιδιαίτερο βάρος πέφτει και στο γραφείο Τύπου της ομάδας. Με απόφαση της διοίκησης τρεις τρικαλινοί δημοσιογράφοι θα βοηθήσουν πάνω σ' αυτό.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ θα είναι ο Χριστόφορος Παπαθανασίου. Γραφείο Τύπου ο Γρηγόρης Καραμπούλας και την ευθύνη λειτουργίας της ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα (aotrikala.gr) o Βαγγέλης Κοντοχρήστος».