Πύρασσος: Ανανέωση και αποχώρηση

Πύρασσος: Ανανέωση και αποχώρηση

Ο Πύρασσος ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Αποστόλη Σφάκα και παράλληλα την αποχώρηση του Στάθη Μακανίκα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αποστόλη Σφάκα (φωτό), ο οποίος τη σεζόν 2014-15 κατέγραψε 22 συμμετοχές (1649 λεπτά) με 1 γκολ.

Στο www.pyrasos.com, ο Αποστόλης Σφάκας δήλωσε: «Ο Πύρασος μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Γ" Εθνική και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, καθώς επίσης για το πολύ καλό κλίμα που δημιούργησαν πέρυσι στην ομάδα όλοι όσοι βρέθηκαν κοντά της, δηλαδή η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι παίκτες και ο κόσμος. Έχουμε μια πολύ αξιόλογη βάση στο έμψυχο δυναμικό, διαθέτουμε πλέον την εμπειρία της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας και θα κάνουμε την προσπάθειά μας για να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση».

Επίσης, η διοίκηση του Πύρασου έκανε γνωστό το εξής: Ανακοινώνεται ότι μένει ελεύθερος από την ομάδα μας ο Στάθης Μακανίκας, ο οποίος ήρθε στον Πύρασο το καλοκαίρι του 2014 και στάθηκε πολύ άτυχος καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός του στέρησε τη συμμετοχή του καθ" όλη τη διάρκειας της περσινής σεζόν. Η διοίκηση του Πυράσου τον ευχαριστεί θερμά για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε και του εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα.