Τσιώλης: «Εντυπωσιάζει η Κέρκυρα με το υλικό της»

Τσιώλης: «Εντυπωσιάζει η Κέρκυρα με το υλικό της»

Ο Σάκης Τσιώλης παρουσιάστηκε την Τετάρτη (1/7) το μεσημέρι από την Κέρκυρα στα γραφεία της ΠΑΕ.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος των Φαιάκων Γιώργος Ζαρκάδας, αρκετά μέλη της διοίκησης και σύσσωμο το νέο επιτελείο του Καρδιτσιώτη τεχνικού.

Ο Σάκης Τσιώλης, αφού ευχαρίστησε για την υποδοχή, εκφράστηκε με άκρως κολακευτικά λόγια για την ομάδα και το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της, θέτοντας ως στόχο το... κάτι παραπάνω, σε σχέση με πέρσι.

«Εύχομαι μια καλή συνεργασία και μια καλή χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Και τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, αυτή την εκτίμηση, θέλουμε να την ανταποδώσουμε με επιτυχίες. Η Κέρκυρα είναι μια ομάδα, που πέρσι πραγματοποίησε μια αρκετά καλή πορεία, με ένα υλικό που εντυπωσιάζει. Πιστεύω πολύ και σ' αυτό το υλικό και στην ομάδα. Επιπλέον, με τον πρόεδρο και τη διοίκηση υπάρχει μια εξαιρετική ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας. Αλλά αυτό, βεβαίως, που δικαιώνει, είναι το αποτέλεσμα...».

Στη συνέχεια ο Τσιώλης ανακοίνωσε τους συνεργάτες του οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους Χρήστο Βάσαλο (προπονητής τερματοφυλάκων), Κοσμά Στράτο (γυμναστής), Γιώργο Χερίδη (βοηθός – στατιστικολόγος) και Βαγγέλη Τσιώλη (σκάουτερ και αναλυτής αντιπάλων και αγώνων).