Ηλυσιακός: Ρίζος και του χρόνου!

Ηλυσιακός: Ρίζος και του χρόνου!

Ο Αλέκος Ρίζος θα συνεχίζει να ηγείται της προσπάθειας του Ηλυσιακού, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους».

Η διοίκηση εκτίμησε το έργο του Έλληνα κόουτς, ο οποίος κόντρα σε όλους και σε όλα βοήθησε τα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του συλλόγου... που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή, Ρίζο Αλέκο.

Ήταν δεδομένο ότι και οι δυο πλευρές θα έδειχναν διάθεση για να συνεργαστούν και τη νέα σεζόν και αυτό που απέμενε ήταν το τυπικό μέρος της υπόθεσης. Άλλωστε το έργο που πραγματοποίησε ο συγκεκριμένος προπονητής στον Ηλυσιακό ήταν άξιο θαυμασμού καθώς παρότι ανέλαβε τα ηνία της ιστορικής ομάδας σε μια δύσκολη καμπή κατάφερε με σωστή και μεθοδική δουλειά να οδηγήσει τους κιτρινόμαυρους στην παραμονή στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ο Αλέκος Ρίζος όχι απλά κατάφερε να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή που έμοιαζε ακατόρθωτη με δεδομένο ότι οι κιτρινόμαυροι βρισκόταν με το ένα πόδι στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά μπόρεσε να προσδώσει κίνητρο και χαρακτήρα νικητή στον ιστορικό σύλλογο του κέντρου.

Τα στοιχεία αυτά δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από τον Διονύση Λιονάκη ο οποίος έχει δείξει και στο παρελθόν ότι ξέρει να εκτιμάει τα πρόσωπα που προσέφεραν βοήθεια στον Ηλυσιακό. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, στη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον έμπειρο προπονητή του πρότεινε να ανανεώσει».