Φαρκαδόνα: Με τεχνικό διευθυντή τον Σκρέτα

Φαρκαδόνα: Με τεχνικό διευθυντή τον Σκρέτα

Η άνοδος στης Φαρκαδόνας στη Γ' Εθνική για πρώτη φορά στη ιστορία της, φέρνει μια σειρά αλλαγών σε οργανωτικό επίπεδο.

Η τρικαλινή ομάδα αποφάσισε να λειτουργήσει επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα και από φέτος θα έχει τεχνικό διευθυντή που θα χειρίζεται όλα τα θέματα των Θεσσαλών. Το νέο πόστο ανέλαβε ο Κώστας Σκρέτας ενώ Υπεύθυνος Τύπου ορίστηκε ο Τάσος Βούλγαρης. Χρέη νομικού σύμβουλου θα εκτελεί ο δικηγόρος Απόστολος Γκατζιός.

Η ανακοίνωση των πρωταθλητών της ΕΠΣ Τρικάλων:

«Η Α.Ε. Φαρκαδόνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την πρόσληψη στη θέση του Γενικού Διευθυντή της ομάδας μας τον κ. Κώστα Σκρέτα.
Η οργάνωση και η στελέχωση του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος της Α.Ε. Φαρκαδόνας πλέον περνά στα χέρια ενός έμπειρου manager/παράγοντα και ο στόχος των ανθρώπων της Α.Ε. Φαρκαδόνας είναι πλέον η λειτουργία όλων σε επαγγελματικό επίπεδο.
Επίσης, μετά από εισήγηση του νέου Γενικού Διευθυντή της Α.Ε.Φ., ορίζεται από την ομάδα μας ως Υπεύθυνος Τύπου και επίσημα πλέον ο κ. Τάσος Βούλγαρης ο οποίος θα έχει την ευθύνη του Γραφείου Τύπου αλλά και της επίσημης Ιστοσελίδας της ομάδας μας. Tέλος νομικός σύμβουλος της ομάδας αναλαμβάνει ο γνωστός δικηγόρος κ. Απόστολος Γκατζιός. Καλωσορίζουμε τους κυρίους Βούλγαρη, Γκατζιό και Σκρέτα στην οικογένεια της Α.Ε. Φαρκαδόνας!»