Πέτριτς: «Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει»

Πέτριτς: «Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει»

Τη γνώμη του Μλάντεν Πέτριτς για την κατάσταση στην Ελλάδα ζήτησαν οι Ελβετοί κι ο Κροάτης άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για όσα βιώνει καθημερινά.

Έχοντας «χτίσει» την καριέρα του στην Ελβετία, είναι ένας από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές εκεί και συχνά του ζητούν τη γνώμη του για θέματα που αφορούν τις χώρες που αγωνίζεται πλέον. Έτσι έγινε και με την ιστοσελίδα «blick.ch» η οποία ζήτησε τη γνώμη του Μλάντεν Πέτριτς για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Ο Κροάτης επιθετικός υποστήριξε πως υπάρχει μια κατάσταση για την οποία κανείς δεν μπορεί να προδικάσει την επόμενη ημέρα, ενώ υπογράμμισε πως η σύζυγός του βιώνει πιο συναισθηματικά τα προβλήματα καθώς είναι Ελληνίδα.

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Μπροστά από τις τράπεζες υπάρχουν μεγάλες ουρές. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια», είπε και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν θα είναι υπέρ ή κατά της Ελλάδας, κάθε επιλογή έχει τα θετικά και τα αρνητικά της (σ.σ. στο δημοψήφισμα)».

Όσο για το πώς βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του το θέμα, σχολίασε: «Η γυναίκα που είναι ελληνίδα και υποφέρει για τους συμπατριώτες της. Η κρίση χτύπησε αυτούς που ήδη είχαν λίγα. Εμείς είμαστε άνετα στην Ελλάδα, αλλά εμείς είμαστε καλά οικονομικά σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο».

Τέλος, αναφορικά με το αν έχει προβλήματα στον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Ο πρόεδρος ήρθε και μας είπε ότι όλα θα πάνε καλά»

Πηγή: onsports