Κασμερίδης: «Ζούμε με δανεικά»

Κασμερίδης: «Ζούμε με δανεικά»

Ο Αλέξης Κασμερίδης υποστήριξε ότι οι υποσχέσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου έχουν μείνει στα λόγια... κάνοντας λόγο για «μαύρο καλοκαίρι».

Ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που κατέθεσαν προσφυγή, ζητώντας τα δεδουλευμένα του, είναι ο Αλέξης Κασμερίδης. Ο Έλληνας πορτιέρο αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνεχίζουν να περνούν τόσο εκείνος όσο και πρώην συμπαίκτες του, όχι μόνο από το αβέβαιο σκηνικό της χώρας, αλλά και από τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» που κρατάει σιγή ιχθύος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:

«Περνάμε ένα μαύρο καλοκαίρι. Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα, αλλά και από το γεγονός ότι τελείωσε η χρονιά και δεν έχω πάρει τα χρήματά μου από τον Ολυμπιακό. Μας είχαν υποσχεθεί πως δεν θα χάσουμε ούτε ένα ευρώ, θα πληρωθούμε και καταντήσαμε να ζούμε με δανεικά.

Δεν μας έχει πάρει τηλέφωνο κανείς να μας ρωτήσει, έστω, πως περνάμε, αν είμαστε καλά και πως ζούμε. Φτάσαμε, πλέον, στα όριά μας. Η κατάσταση είναι τραγική. Έκανα μεγάλη υπομονή, ωστόσο, αναγκάστηκα να καταθέσω προσφυγή, ζητώντας την ελευθερία μου και παράλληλα να εξασφαλίσω τα χρήματα που μου οφείλονται. Οι υποσχέσεις της διοίκησης έμειναν στα λόγια, τη στιγμή που οι ιθύνοντες της ΠΑΕ μας τόνιζαν στο λόγο της τιμής τους, πως θα πληρωθούμε, έστω και μετά το τέλος του πρωταθλήματος».

Κλείνοντας, επεσήμανε τα εξής: «Αισθανόμαστε κάποιοι ποδοσφαιριστές αδικημένοι και πικραμένοι, από το γεγονός ότι ορισμένοι συμπαίκτες μας πήραν, έστω, κάποια χρήματα, σε αντίθεση με μας. Όταν όμως τα άτομα της διοίκησης έρχονταν και μας μιλούσαν, μας έλεγαν πως εκτιμούν το ότι κάνουμε υπομονή και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τον Ολυμπιακό. Στην ομάδα έπαιζαν μόνο επτά-οκτώ παίκτες; Δεν είναι σωστή μεταχείριση αυτή. Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που υπάρχει στον Ολυμπιακό και η ομάδα να βρει και πάλι το δρόμο της. Είναι κρίμα, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με δυναμική και φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα και θέλουν να τη βλέπουν να προοδεύει και να πρωταγωνιστεί».