Τσιλιανίδης: «Να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα»

Τσιλιανίδης: «Να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα»

O Κοσμάς Τσιλιανίδης τόνισε ότι άπαντες στον «Γηραιό» πρέπει να κρατήσουν χαμηλά την μπάλα, ενόψει της μεγάλης επιστροφής του Ηρακλή στα μεγάλα σαλόνια.

Πριν λίγες ώρες επικυρώθηκε η βαθμολογία των πλέι οφ της Football League, με τους Θεσσαλονικείς να προβιβάζονται και επίσημα στη Σούπερ Λιγκ. Ο άσος του «Ημίθεου» αναφέρθηκε τόσο στις δικές του φιλοδοξίες όσο και στον στόχο της ομάδας. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο κόσμος μπορεί να κάνει όνειρα και να φανταστεί τον Ηρακλή όσο πιο ψηλά θέλει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Metropolis 95,5»:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίτευξη της συμφωνίας με την ομάδα. Η ομάδα με εμπιστεύεται και αυτό είναι τιμή μου».

Για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες και για το αν επηρεάζει τα συμβόλαια των παικτών: «Εμένα προσωπικά με επηρεάζει όχι τόσο για το συμβόλαιο μου αλλά για το μέλλον τόσο συνανθρώπων μου, της οικογένειας μου, οπότε δεν ξέρω για τα συμβόλαια. Σε μια οικονομία η οποία καταρρέει συνεχώς όλο και πιο κάτω, δεν ξέρω κατά πόσον μπορούμε να μιλάμε και να παίζουμε ποδόσφαιρο. Δε ξέρω κατά πόσον κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορεί να διεξαχθεί ένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα».

Για την καινούργια χρονιά του Ηρακλή στη Σούπερ Λιγκ: «H καινούργια χρονιά θα είναι μία όμορφη χρονιά για την ομάδα, σίγουρα πιο δύσκολη από την περυσινή. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να δώσουμε περισσότερες χαρές στον κόσμο. Τα όνειρα δεν μπορεί να μας τα στερήσει κανένας. Λεφτά μπορεί να μας στερήσουν, όνειρα όμως κανένας. Σίγουρα ο κόσμος του Ηρακλή να κάνει όνειρα, να σκέφτεται την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Πρέπει όμως κόσμος και ποδοσφαιριστές να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα».