Πλατανιάς: «Πρώτη» με τους νέους

Πλατανιάς: «Πρώτη» με τους νέους

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα χρονιά έκανε το απόγευμα της Παρασκευής (3/7) ο Πλατανιάς.

Το παρών έδωσαν 24 παίκτες, μαζί με τους νεοαποκτηθέντες Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Τσιμόντζι και Σωτηρίου. Το κλίμα δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξο, λόγω του προβληματισμού που επικρατεί για την κατάσταση στη χώρα. Από τη διοίκηση έδωσαν το παρών μόνο ο τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος δημοσίων και διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ, Λάμπρος Μαλτέζος και ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Μαθιουλάκης.

Ο Γιώργος Παράσχος είχε στο πλευρό του τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, ενώ το τιμ συμπληρώνουν ο γυμναστής Λεωνίδας Παπαδάκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Παγανιάς.

Παρόντες στην πρώτη προπόνηση των «ερυθρόλευκων» έδωσαν και οι νεαροί Σκουλουδάκης και Παναγιωτίδης, ενώ απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Νέπλιακ, Γουνδουλάκης και Μιλούνοβιτς.

Αναλυτικά οι 24 παίκτες που ήταν παρόντες στην πρώτη προπόνηση του Πλατανιά ήταν οι: Ολιμπά, Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Ευθυμάκης, Ιτούα, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Κουλιμπαλί, Αποστολόπουλος, Μπανανά, Σέχου, Ντεντάκης, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Μαχαμάτ, Σκουλουδάκης, Παναγιωτίδης, Φιγκέιρα, Τσουράκης, Τσοντάκης, Τσιμόντζι, Μενδρινός, Τζίλβαν και Γιακουμάκης.

Πηγή: onsports