Βλέπει και Λυκογιάννη η Λαμία!

Βλέπει και Λυκογιάννη η Λαμία!

Ο 22άχρονος αριστερός μπακ-χαφ που ανήκει στον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Λαμίας.

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις στη Λαμία, αφού οι "κυανόλευκοι", όπως και οι περισσότεροι σύλλογοι αναμένουν τις πολιτικές εξελίξεις.

Η λίστα με τα ονόματα που ενδιαφέρουν την ομάδα της Φθιώτιδας, έχει καταρτιστεί εδώ και καιρό, με τον Μπάμπη Τεννέ να έχει ενημερώσει τον πρόεδρο της ομάδας για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, μεταξύ των οποίων βρίσκεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της mikriliga.com και ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης.

Ο 22άχρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα, τόσο έως μπακ, όσο και ως χαφ, ανήκει στον Ολυμπιακό και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε δοθεί δανεικός στον Εργοτέλη (22 συμμετοχές, 1 τέρμα). Έχει παίξει στο παρελθόν και στον Λεβαδειακό, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Να σημειωθεί ότι οι "κυανόλευκοι" είχαν και την περασμένη σεζόν "δανειστεί" ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό, τον Λεάντρο Πίντο.