Πιερικός: Έκανε πίσω ο Μανώλας

Πιερικός: Έκανε πίσω ο Μανώλας

Απέσυρε το ενδιαφέρον του ο Χρήστος Μανώλας για την εμπλοκή του στα διοικητικά της ΠΑΕ Πιερικός.

Λίγες ώρες μετά το δημοψήφισμα που έγινε στη χώρα ο υποψήφιος επενδυτής δήλωσε ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί σε αυτές τις κρίσιμες και ασταθείς συνθήκες αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθει στο μέλλον με νέα βιώσιμη πρόταση.

Αναλυτικά η δήλωση του Μανώλα:

«Λόγω των πολιτικών εξελίξεων και των παρεπόμενων συνεπειών στην οικονομία που βιώνει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία θα ήταν άστοχο από πλευράς μας να βάλουμε την ομάδα του Πιερικού σε νέα περίοδο αβεβαιότητας. Οι προθέσεις μας αφορούσαν μια τίμια και ρεαλιστική πρόταση για το μέλλον της ομάδας για την οποία δεν μπορούμε να δεσμευτούμε σε αυτές τις κρίσιμες και ασταθείς συνθήκες.

Η πρότασή μας, σεβόμενη τόσο την ιστορία, οσο και την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, δεν μπορεί να υλοποιηθεί αφού η χρονική απόκλιση απο τον αρχικό σχεδιασμό είναι μεγάλη και η περίοδος εφαρμογής ουσιαστικά άγνωστη.

Η αγάπη για τον Πιερικό δεν εξαντλείται σε μια δύσκολη συγκυρία και έτσι στο μέλλον και με την αποκατάσταση της σταθερότητας του οικονομικού - τραπεζικού συστήματος προσδοκούμε να επανέλθουμε με νέα βιώσιμη πρόταση.

Με τιμή

Χρήστος Μανώλας»