Σεροπιάν: «Να χτίσουμε τον ΟΦΗ από την αρχή»

Σεροπιάν: «Να χτίσουμε τον ΟΦΗ από την αρχή»

Ο Μουράτ Σεροπιάν, στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΟΦΗ, τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν οι Κρητικοί θα παλέψουν για να μπουν στο σωστό δρόμο.

Ο Αρμένιος τεχνικός που θα ηγηθεί της προσπάθειας των «μελανόλευκων», υποστήριξε πως πρέπει να μπουν οι σωστές βάσεις έτσι ώστε να «αναγεννηθεί» ξανά μέσα από τις στάχτες της η ηρακλειώτικη ομάδα, απευθύνοντας παράλληλα το κάλεσμα προς τον κόσμο.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρίζω στην Κρήτη. Είναι ένα περιβάλλον πολύ γνώριμο για μένα. Δυστυχώς είμαστε άτυχοι γιατί η πολιτικοοικονομική συγκυρία είναι πολύ δύσκολη για τη χώρα, και δημιουργεί εμπόδια για να προχωρήσουμε στο δρόμο που χρειάζεται για την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όμως παρά τις δυσκολίες να μπούμε στο σωστό δρόμο».

Για το νέο ρόστερ: «Είναι το μικρότερο πρόβλημα. Είμαστε ακόμα στην αρχή χρειάζεται δουλειά σε όλους τους τομείς. Βασικό να καταλάβουμε ότι μέσα από δυσκολίες είναι ευκαιρία να χτίσουμε τον ΟΦΗ από την αρχή σε σωστές βάσεις. Δε χρειάζεται βιασύνη και άγχος. Πρέπει να γίνουν όλα με υπομονή και σε σωστές βάσεις».

Για την προετοιμασία: «Έχουμε δουλειά μπροστά μας. Το πιθανότερο είναι να γίνει εδώ η προετοιμασία γιατί δε θέλουμε να χάνουμε χρόνο. Όλες οι ομάδες βρίσκονται στον ίδιο παρονομαστή».
Για τις μεταγραφές: «Το διάστημα που προηγήθηκε δουλεύουμε με τη διοίκηση σε όλους τους τομείς. Δεν είναι ώρα τώρα για να λέμε πολλά πράγματα. Η δουλειά μου είναι να «χτίζω» ομάδες. Όποτε πήρα τον χρόνο γι' αυτό το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό».

Για τις προτεραιότητές του: «Οι προτεραιότητες μας έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της ομάδας και την επιλογή των κατάλληλων ποδοσφαιριστών».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Χρειαζόμαστε κοντά μας τον κόσμο. Θα χρειαστούμε περισσότερο τη βοήθεια του στο να καταλάβουν όλοι οι νέοι ποδοσφαιριστές το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΟΦΗ. Μόνο ο κόσμος μπορεί να το κάνει αυτό. Θυμάμαι την ομάδα επί εποχής Γκέραρντ. Παρακαταθήκη μας είναι το όραμα που έχουμε. Αυτό που θέλω επίσης να πω είναι ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας για την ομάδα».