Βελλίνης: «Μας θεωρούσαν τελειωμένους»

Βελλίνης: «Μας θεωρούσαν τελειωμένους»

Ο Περικλής Βελλίνης ήταν ένας από τους βασικούς μοχλούς του Αγροτικού Αστέρα την χρονιά που μας πέρασε, στην πρώτη του χρονιά σε επαγγελματική κατηγορία.

Ο 22χρονος άσος των «πρασίνων» αναφέρθηκε στη σεζόν που πέρασε, μιλώντας για την περιόδο που όλοι θεωρούσαν εκείνον και τους συμπαίκτες του «τελειωμένους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για τρίτη χρονιά στον Αστέρα. Έχω δεθεί με την ομάδα, περνώντας σχεδόν κάθε μέρα της ζωής μου τα τελευταία χρονιά μέσα στα αποδυτήρια της. Σκοπεύω μέσα από σκληρή δουλειά και πίστη στις δυνατότητες μου να παρουσιαστώ βελτιωμένος στο νέο πρωτάθλημα και να προσφέρω περισσότερα».

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός - ένα από τα αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων του Αστέρα - παραδέχτηκε ότι η εμπειρία της Football League ήταν μία πρόκληση για τον ίδιο, από την οποία αισθάνεται ότι βγήκε κερδισμένος.

«Ωρίμασα ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής. Έμαθα ότι πρέπει να έχεις υπομονή και να μην το βάζεις κάτω. Για μένα ήταν μεγάλο σχολείο η περίοδος που όλοι μας θεωρούσαν "τελειωμένους", όμως εμείς επιστρέψαμε και κατορθώσαμε την παραμονή, κατακτώντας μάλιστα την πέμπτη θέση».

Η προετοιμασία δεν είναι η πιο ευχάριστη περίοδος για έναν ποδοσφαιριστή, όμως ο Περικλής νιώθει ήδη ανυπόμονος να πατήσει γήπεδο.

«Καλές και αναγκαίες οι διακοπές, αλλά η αλήθεια είναι ότι περιμένω με ενθουσιασμό την έναρξη της προετοιμασίας, γιατί μου έχει λείψει το ποδόσφαιρο».