«Πρώτη» για ΑΕΚ

«Πρώτη» για ΑΕΚ

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη έγινε ο Αγιασμός στην πρώτη συγκέντρωση της σεζόν, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας προανήγγειλε εξελίξεις στα μεταγραφικά

Ο «τίγρης» έφτασε στα Σπάτα λίγο μετά τις 18:00 για τον Αγιασμό εν όψει της πρώτης συγκέντρωσης της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν που θα την βρει ξανά στα σαλόνια της Λίγκας.

Ο Τραϊανός Δέλλας στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης, τόνισε ότι «Περάσαμε δύο δύσκολα χρόνια. Με υπομονή, με πολλή δουλειά, καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας που ήταν η άνοδος στη Super League. Τα δύσκολα τώρα ξεκινούν, για να χτίσουμε μια ομάδα που να πρωταγωνιστήσει».

Μίλησε και για τα μεταγραφικά, λέγοντας «Είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο. Θέλουμε, βέβαια, κάποιες προσθήκες ακόμα, όμως πιστεύω ότι μέχρι να φύγουμε για την Πολωνία θα έχουμε τελειώσει και με αυτά, για να πάμε εκεί και να έχει όλο το χρόνο μπροστά της η ομάδα να δεθεί. Θεωρώ ότι τις επόμενες μέρες θα τελειώσουμε».

Όσο για τι να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα, σχολίασε: «Να περιμένει να δει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα».

Ο Χρήστος Αραβίδης, τόνισε: «Ξεκινάμε χαρούμενοι τη σεζόν. Ξεκουραστήκαμε αρκετά. Τώρα πλέον έχουμε μεγαλύτερους στόχους. Κάθε χρόνο πρέπει να πηγαίνουμε ψηλότερα και να κοιτάμε πάντα την κορυφή. Έχουμε χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε και να δημιουργήσουμε μία ομάδα που την ονειρευόμαστε χρόνια. Βέβαια μέσα στο γήπεδο θα φανούν όλα και εκεί να περάσουμε τα στοιχεία που δουλεύουμε και προσπαθεί να μας περάσει ο προπονητής», ενώ ο Γκάλο, υποστήριξε: «Ελπίζω να είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ. Θέλω να παλέψουμε όλοι μαζί για το πρωτάθλημα, γιατί ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα που μπορεί να το πετύχει».

Στα Σπάτα βρέθηκε και ο Ράφικ Τζιμπούρ που γυμνάστηκε μόνος του μαζί με τον Μάνταλο.

Πηγή: onsports