«Μεταγραφή» στον Πανσερραϊκό

«Μεταγραφή» στον Πανσερραϊκό

Διοικητική... μεταγραφή για τον Πανσερραϊκό με την είσοδο του Λευτέρη Ανδρέου στο σχήμα.

Σύμφωνα με την «Arena Press» ο γηγενής επιχειρηματίας θα στηρίξει ενεργά την προσπάθεια των έξι (Χαλκίδη, Κοράκη, Βλάχο, Ιλανίδη, Κουρτίδη και Καμήλαλη) στη Football League, διατηρώντας πολύ καλές σχέσεις με τον τελευταίο ο οποίος τον έπεισε να αποτελέσει το... έβδομο μέλος της διοικητικής ομάδας.

Ο 51χρονος επιχειρηματίας θυμίζουμε ότι είναι γιος του μακροβιότερου Δημάρχου Σερρών, Ανδρέα και αδερφός του μουσικοσυνθέτη Γιώργου (πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας Ελένης Τσαλιγοπούλου, με πολλές επιτυχίες στο παλμαρέ του).
Το νέο μέλος της διοίκησης, είναι χρόνια φίλαθλος των «λιονταριών» και θα ασχοληθεί για πρώτη φορά ενεργά με το ποδόσφαιρο βοηθώντας την αγαπημένη του ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Ανδρέου θα αναλάβει πιθανότατα τον ρόλο του διευθύνοντα συμβούλου, συμβάλλοντας σημαντικά στο μετοχικό κεφάλαιο του συλλόγου ενώ πιθανότατα να μην είναι ο τελευταίος που θα πλαισιώσει το σχήμα καθώς υπάρχουν πληροφορίες και για νέο πρόσωπο από την Αθήνα για να μπει στην διοίκηση με ελάχιστες όμως πιθανότητες.

Πηγή: Serressport