Αναγέννηση Καρδίτσας: Συγχαρητήρια σε Μαυρία και Καραχάλιο

Αναγέννηση Καρδίτσας: Συγχαρητήρια σε Μαυρία και Καραχάλιο

Ανακοίνωση με την οποία συνεχάρη τους Μαυρία και Καραχάλιο για την κλήση τους στην Εθνική Νέων εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η κλήση του ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Μαυρία στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας Νέων για του αγώνες του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αποτελεί τιμή για την Αναγέννηση. Αισθανόμαστε τιμή και περηφάνια επίσης για την κλήση του πρώην ποδοσφαιριστή μας Ζήση Καραχάλιου που αυτή τη στιγμή μετά τη θητεία του στην Αναγέννηση βρίσκεται στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Η πρόσκληση των δύο νεαρών αθλητών της Καρδίτσας πέρα από τα παραπάνω είναι και μια ΗΧΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ του μοντέλου που ακολουθεί η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια που έχει ως αιχμή του δόρατος την αξιοποίηση και την ανάδειξη των ταλαντούχων παιδιών της Καρδίτσας. Δίνοντας πάντα ευκαιρίες και ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή του παρά το μικρό της ηλικίας τους σε υψηλού επιπέδου αγώνες όπως συνέβη με τους δύο αθλητές.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη και στον Ζήση καλή επιτυχία και καλές εμπειρίες με τα χρώματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και να έχουν πάντα διακρίσεις στην καριέρα τους...».