Βαζάκας: «Θα πήγαινα τρέχοντας στον Παναιγιάλειο»

Βαζάκας: «Θα πήγαινα τρέχοντας στον Παναιγιάλειο»

Ο Γιώργος Βαζάκας αποκάλυψε ότι αν του γινόταν πρόταση να αναλάμβανε τον Παναιγιάλειο... θα πήγαινε τρέχοντας.

Ο 55χρονος τεχνικός που δεν θα συνεχίσει να ηγείται της προσπάθειας του Αχαρναϊκού μίλησε τόσο για τους «μελανόλευκους», όσο και για το πρωτάθλημα της Football League, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τα μεγάλα συμβόλαια δεν χαρίζουν τίτλους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα κόουτς:

«Το ότι θα ξεκινήσουν 20 ομάδες είναι σίγουρο, αλλά δεν ξέρω πόσες από αυτές θα καταφέρουν να το ολοκληρώσουν. Αυτό το πρωτάθλημα θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τις ομάδες που είναι νοικοκυρεμένες, δεν έχουν οφειλές και διαχειρίζονται με σωστό τρόπο τα οποία χρήματα υπάρχουν να διεκδικήσουν την άνοδο τους στη Σούπερ Λιγκ».

«Τα μεγάλα συμβόλαια δεν δίνουν πρωταθλήματα», ήταν τα λόγια του Βαζάκα, ο οποίος ανέφερε ως παράδειγμα τον Αχαρναϊκό, του οποίου οι δυνατότητες είναι περιορισμένες όσον αφορά το μπάτζετ.

Ένα σχόλιο για την ιστορική αιγιώτικη ομάδα: «Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολύ κόσμο που σε συνδυασμό ότι τα τελευταία 3 χρόνια έχει στην διοίκηση έναν άνθρωπο που μόνο καλά λόγια ακούς για το πρόσωπό του σε όλη την Β' Εθνική (αναφερόμενος στον Αντώνη Ρέλλα) και θεωρώ ότι έπρεπε να ήταν στα παιχνίδια για την άνοδο στην Super League, και όχι για την παραμονή. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την στάση προς το πρόσωπο μου από τον κόσμο του Παναιγιάλειου, αν και ήταν στεναχωρημένοι από την ήττα, συνομίλησαν μαζί μου, κάτι που δείχνει την πολύ καλή ποδοσφαιρική παιδεία που έχουν, ότι ξέρουν από ποδόσφαιρο και αγαπούν υπερβολικά την ομάδα τους».

Σε περίπτωση που του ζητούσαν να αναλάβει τα ηνια της «Μαύρης Θύελλας» τόνισε: «Τρέχοντας... Αν και έχω εργαστεί σε πολλές ομάδες Α' και Β' Εθνικής, με κορυφαία την χρονιά στον Πανιώνιο και την ευρωπαϊκή παρουσία, δεν το κρύβω είναι μια ομάδα που μου ταιριάζει τόσο στον προσωπικό μου χαρακτήρα, όσο και στην ποδοσφαιρική μου φιλοσοφία. Ο Παναιγιάλειος είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου που θέλουν να έρθουν όλοι οι προπονητές, αλλά και όλοι οι παίκτες. Θεωρώ ότι η χρονιά που θα έρθει είναι η μεγάλη του ευκαιρία να κάνει το βήμα προς την Σούπερ Λιγκ».