Χατζημιχαηλίδης: «Θα είχαμε τελειώσει αλλά...»

Χατζημιχαηλίδης: «Θα είχαμε τελειώσει αλλά...»

O Βασίλης Χατζημιχαηλίδης επεσήμανε πως οι διεργασίες για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ έχουν πάρει παράταση... ένεκα των εξελίξεων στη χώρα μας.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού τόνισε πως υπό κανονικές συνθήκες η εν λόγω διαδικασία θα είχε τελειώσει μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών:

«Σίγουρα όταν όλη η πατρίδα μας υποφέρει, δεν μπορείς να μιλάς για ευχάριστα πράγματα. Αυτό έχει επιπτώσεις και εδώ στον Πανσερραϊκό. Περιμέναμε στις 14/7 να γίνει η έγκριση του καταστατικού όμως οι εξελίξεις, με τα capital control που τέθηκαν σε εφαρμογή, δεν κατέστη δυνατό να γίνει η μεταφορά τον χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς έτσι ώστε να καλυφθεί το κεφάλαιο» επεσήμανε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το ενδιαφέρον όμως από αυτούς οι οποίοι θέλουν να συμμετάσχουν στη νέα ΠΑΕ υπάρχει και μόλις τελειώσουν οι εξελίξεις στη χώρα μας θα ξεκινήσουν κανονικά την χρηματοδότηση. Η νέα ΠΑΕ επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 15/7 για την ίδρυσή της όμως για όσο καιρό υπάρχει αυτή η αναστάτωση, θα μας δοθεί και η ανάλογη προθεσμία διότι πρόκειται για τραπεζική αργία. Θα ζητήσουμε να μας δοθεί ο απαραίτητος χρόνος κάτι που πιστεύω ότι θα τον έχουμε, είμαστε σε επικοινωνία με τις αρχές για να κάνουμε κάτι νόμιμο και σωστό, έχουμε περιέλθει αυτή την στιγμή σε μια οικονομική ασφυξία και ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά».

Σχετικά με την προηγούμενη ΠΑΕ, σημείωσε: «Η άλλη εταιρεία βρίσκεται σε καθεστώς εκκαθάρισης και αποφασίσαμε να παραιτηθούμε από εκεί. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όσον αφορά τις δύο εταιρεία και πιστεύω ότι θα μας δοθεί κανονικά η αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα. Σαν νομικό πρόσωπο έχουμε το δικαίωμα να συστήνουμε εταιρείες. Αυτοί οι οποίοι έχουν να λαμβάνουν από την προηγούμενη ΠΑΕ θα τα διεκδικήσουν από εκεί και όχι από τη νέα. Η διάθεση υπάρχει από όλου και πιστεύω ότι θα τελειώσουμε και θα τελειώσει αυτός ο εφιάλτης για όλους μας».

Πηγή: serressport.gr