ΟΦΗ: Ανανέωσε ο Μπολάκης

ΟΦΗ: Ανανέωσε ο Μπολάκης

Ο Μανώλης Μπολάκης θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον ΟΦΗ, με τον νεαρό μπακ να κάνει σεφτέ για τους Κρητικούς, καθώς είναι ο πρώτος που ανανεώνει το συμβόλαιο του την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Ένας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της νέας γενιάς του ΟΦΗ, ο Μανόλης Μπολάκης, θα παραμείνει στο ρόστερ της κρητικής ομάδας και στην Γ Εθνική.

Ο 21 ετών (20-10-1994) δεξιός οπισθοφύλακας της κρητικής ομάδας απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από τη νέα διοίκηση του ΟΦΗ και θα παραμείνει στις τάξεις της ομάδας. Στη συνάντηση που είχε ο νεαρός αμυντικός με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη, ο τελευταίος του έκανε γνωστό ότι όραμα της νέας διοίκησης του ΟΦΗ είναι τα νέα παιδιά που αναδείχθηκαν από τα σπλάχνα της ομάδας, να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας που θα δημιουργηθεί, για να επιστρέψει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ.

Στόχος της νέας διοίκησης του ΟΦΗ είναι μετά τον Μπολάκη να κλείσουν θετικά και οι υποθέσεις των Δαμιανάκη και Φαζού, στους οποίους έχει γίνει αντίστοιχη πρόταση. Να σημειωθεί ότι ο Μανόλης Μπολάκης είχε 8 συμμετοχές στην προηγούμενη αγωνιστική χρονιά στον ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκ ενώ οι πολύ καλές του εμφανίσεις έφεραν και την κλήση του στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων».

Μετά τις υπογραφές ο Μπολάκης προέβη στις εξής δηλώσεις: «Από την αρχή ήθελα να μείνω στην ομάδα. Δεν σκέφθηκα ποτέ κάτι άλλο. Απλά ήθελα να δω, σε ποιο πλάνο θα κινηθεί η ομάδα, μετά τον υποβιβασμό της στη Γ Εθνική. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, με το νέο συμβούλιο και είδα το όραμα τους για να επαναφέρουν τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει. Χαίρομαι που θα μπορέσω και εγώ να συμμετέχω σε αυτό. Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας σε αυτήν την προσπάθεια».