Αναστασίου: «Κάναμε λάθη»

Αναστασίου: «Κάναμε λάθη»

Στα επιπόλαια λάθη των παικτών του στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 από την Κλαμπ Μπριζ στο δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους και ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στα αρκετά λάθη που έγιναν από τους παίκτες του. Ο κόουτς του «τριφυλλιού» τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται δουλειά στο κέντρο της άμυνας, έδειξε ικανοποιημένος από την απόκτηση του Σάντσες κι απέφυγε να μιλήσει για τον ποιον επιθυμεί ως αντίπαλο στα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι μένει από το ματς: «Μας μένει ότι κάναμε πολλά επιπόλαια λάθη. Δεν είχε να κάνει με θέματα τεχνικής, αλλά με την οργάνωση στο παιχνίδι μας, κάτι που φάνηκε από το γεγονός ότι βγαίναμε δεύτεροι πάνω στην μπάλα. Σίγουρα υπάρχει κούραση, αλλά ήταν καλό να δούμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να είναι αντίπαλός μας στα προκριματικά. Ήταν ένα καλό τεστ για την ομάδα. Σταθήκαμε πολύ καλά. Έχουμε μπροστά μας δουλειά και αδυναμίες να διορθώσουμε. Στο αμυντικό κομμάτι πρέπει να δουλέψουμε ειδικά στο κέντρο, καθώς δεχθήκαμε πολλές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας. Σίγουρα όμως στις τρεις εβδομάδες που απομένουν για τα επίσημα παιχνίδια θα είμαστε πιο έτοιμοι».

Για τη μεταγραφή του Σάντσες: «Κάθε ποιοτικός παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα χρειαστεί σίγουρα κάποιο χρόνο να προσαρμοστεί στα δεδομένα μας, αλλά ένας παίκτης υψηλού επιπέδου μπορεί σίγουρα να βοηθήσει πολύ»

Για την ολοκλήρωση των μεταγραφών: «Αυτός ήταν ο στόχος, πήγαμε βάσει πλάνου. Συγχαρητήρια στα παιδιά που το έτρεξαν και τη διοίκηση που έκανε πραγματικότητα τις ανάγκες μας».

Για το αν η Μπριζ είναι επιθυμητή αντίπαλος: «Θα είναι δύσκολο και γι' αυτούς και για εμάς, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. Το σημαντικό είναι να είμαστε εμείς έτοιμοι».