Ζακυνθιακός: Το ευχαριστώ του Κουρούμαλου

Ζακυνθιακός: Το ευχαριστώ του Κουρούμαλου

Με ανακοίνωσή του ο Στράτος Κουρούμαλος θέλησε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ομάδας Διονύση Κορωνιό καθώς και το Συμβούλιο για την διετή πορεία του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θέλω μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές να εκφράσω και να ευχαριστήσω όλους αυτούς που έκαναν τον Ζακυνθιακό μεγάλο! Μου είναι δύσκολο να μεταφέρω όλα αυτά που νιώθω μέσα από λέξεις ενός κειμένου!

Η προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια ήταν για την ομάδα ότι καλύτερο μπορούσε να της τύχει. Πράγματι η ομάδα απέκτησε κύρος και αναγνώριση έξω από το νησί κάτι που δεν έγινε εντός! Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον πρόεδρο της ομάδας Διον. Κορωνιό για την προσπάθεια που κατέβαλε «ματώνοντας¨ οικονομικά!

Ο κος Κορωνιός ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να επιδείξει σε επίπεδο παραγόντων το Ζακυνθινό ποδόσφαιρο, ήταν όμως μόνος απέναντι σε όλους! Ένα ευχαριστώ είναι λίγο, ξέρω ότι πρόσφερε πολλά, απογοητεύθηκε γιατί δεν είχε τις απαιτούμενες βοήθειες. Η πόρτα του Ζακύνθιακού, της δικής του ομάδας θα είναι πάντα ανοικτή και θα τον περιμένει γιατί ο Ζακυνθιακός είναι πλέον ένα κομμάτι της ζωής του!

Θέλω να ευχαριστήσω το υπόλοιπο Δ.Σ. που κατάφερε με πολύ προσπάθεια να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που αυτά τα δύο χρόνια πάλεψαν. μόχθησαν και στο τέλος δικαιώθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω τους νεαρούς παίκτες βγαλμένους από τα σπλάχνα της ομάδας που έβαλαν «πλάτη» και παρά τις δυσκολίες κατάφεραν να διακριθούν και να φτάσουν ψηλά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημοσθένη Αγγελάκη για την καταπληκτική περσινή χρονιά και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σπύρο Αντωνόπουλο και Παν. Γουσέτη για την ονειρική φετινή χρονιά και για αυτά που μας πρόσφεραν. Επίσης τους λιγοστούς φίλους της ομάδας για την βοήθεια που μας πρόσφεραν!

Στράτος Κουρούμαλος