Ολυμπιακός: Διαρκείας… επιστροφής στήριξης

Ολυμπιακός: Διαρκείας… επιστροφής στήριξης

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν 2015-'16 θα παρουσιάσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι της Τετάρτης (8/7) στις 14:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναμφίβολα, η Ελλάδα βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή, ελέω της οικονομικής κρίσης και των τελευταίων εξελίξεων στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής πλευράς με τους θεσμούς. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστους τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι αφουγκράστηκαν το κλίμα που επικρατεί στην χώρα και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε γενναίες μειώσεις στα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως έγινε γνωστό από την πειραϊκή ΠΑΕ, η μείωση των τιμών στις νέες κάρτες φτάνουν μέχρι και το 50%, έχοντας ως στόχο να δώσει την ευκαιρία ακόμα και σε οικονομικά ασθενέστερες... ομάδες των πολιτών να δώσουν το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη νέα αγωνιστική περίοδο και να... κλείσουν θέση στο φαληρικό γήπεδο, όχι μόνο για τις αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και για τα ματς του Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδας. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να... επιστρέψει στους οπαδούς την στήριξη που έχουν δείξει τα τελευταία χρόνια.