Σισέ: «Θέλω να γυρίσω στον Παναθηναϊκό»

Σισέ: «Θέλω να γυρίσω στον Παναθηναϊκό»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ που έχει λατρευτεί όσο κανένας από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και όχι μόνο... μίλησε για το «δέσιμο» που έχει με το «τριφύλλι» και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Γάλλος εξέφρασε την επιθυμία να ντυθεί και πάλι στα «πράσινα», ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε και τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο περιοδικό Hello

«Όλα είναι ωραία σε αυτή τη χώρα, δεν υπάρχει κάτι άσχημο. Οι άνθρωποι, το φαγητό, το φως, η θάλασσα, τα μέρη της, όλα σου δίνουν ενέργεια και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Μ' αρέσει πολύ που οι Έλληνες είναι ένας λαός με πάθος. Θα μπορούσα να ζήσω εδώ. Θα το ήθελα να γίνει κάποια στιγμή».

Για το ενδεχόμενο να γυρίσει στον Παναθηναϊκό: «Από την πλευρά μου, σίγουρα. Είναι κάτι που θα ήθελα. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ όσα έζησα με τον Παναθηναϊκό τα δύο χρόνια που ήμουν στην ομάδα και την αγάπη που πήρα από τους φιλάθλους του».

Για τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η χώρα μας: «Έχω βαθιά πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν είναι δυνατόν αυτή η χώρα, με τόσο σπουδαία ιστορία και πολιτισμό, να καταστραφεί. Είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση».

«Περήφανος για τα παιδιά μου»

«Είμαι περήφανος και χαρούμενος για τα παιδιά μου. Είναι η δύναμή μου και το κέντρο της ζωής μου. Χαίρομαι που ειδικά ο μεγάλος μου γιος, ο Κάσιους, 9 ετών, ζει το όνειρό του και προσπαθεί να πετύχει τους στόχους του στον αθλητισμό. Είναι ωραία να έχεις στόχους και όνειρα από μικρός. Και ο μεσαίος μου γιος, ο Πρινς Κομπ, 7 ετών, ασχολείται αρκετά με το ποδόσφαιρο, όμως το βλέπει περισσότερο ως διασκέδαση ακόμα».

Τέλος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο διαζύγιό του: «Ήταν επίπονη διαδικασία, όμως πέρασε. Όταν υπάρχουν παιδιά, πρέπει να βρίσκεις τη δύναμη να προχωράς και να γυρίζεις σελίδα στη ζωή σου. Αν δεν το οφείλεις στον εαυτό σου, το οφείλεις στα παιδιά σου, που θέλουν να σε βλέπουν δυνατό κι ευτυχισμένο. Οι χωρισμοί και τα διαζύγια είναι μέρος της ζωής μας, συμβαίνουν, και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και σύνεση».