Εργοτέλης: Οριστικός ο υποβιβασμός

Εργοτέλης: Οριστικός ο υποβιβασμός

Οι ελπίδες του Εργοτέλη να παραμείνει στη Super League εξανεμίστηκαν την Τετάρτη (8/7), μετά την δικαίωση της Βέροιας από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Οι «κιτρινόμαυροι» πλέον δεν μπορούν να μείνουν στην πρώτη κατηγορία, με τον υποβιβασμό τους στη Football League να είναι οριστικός, αφού η Βέροια δεν τιμωρήθηκε. Ετσι, ακόμα κι αν υποβιβαστεί η Κέρκυρα, μετά την απόφαση της ΕΕΑ για εικονική μεταβίβαση μετοχών, θέμα που ξεκίνησε από καταγγελία της κρητικής ομάδας, η ομάδα που θα μείνει στη Super League δεν θα είναι ο Εργοτέλης, αλλά ο Λεβαδειακός, που τερμάτισε μια θέση πάνω από αυτόν.

Η Γενική Συνέλευση του Εργοτέλη, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 10 Ιουλίου αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά, προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον της ομάδας. Η διοίκηση το τελευταίο διάστημα έκανε επαφές, προκειμένου να βρει... συμπαίκτες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Γι' αυτό είναι πολύ πιθανό να επιλεχθεί η λύση του υποβιβασμού στη Γ' Εθνική, προκειμένου να «καθαρίσει» από τα χρέη και να επιστρέψει πιο υγιής και πιο δυνατός ο Εργοτέλης στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Πηγή: onsports.gr