Στον ανακριτή διαφθοράς και ο Σάντος!

Στον ανακριτή διαφθοράς και ο Σάντος!

Επιμένει ο Γιώργος Ανδρεάδης για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, καλώντας και τον Φερνάντο Σάντος στο γραφείο του!

Ο φάκελος για την φερόμενη ως εγκληματική οργάνωση, δεν έχει κλείσει ακόμα. Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, περιμένει σύμφωνα με πληροφορίες δυο ακόμα μαρτυρικές καταθέσεις έτσι ώστε να τον συμπληρώσει και να τον στείλει στον εισαγγελέα εφετών. Οι άνθρωποι που καλούνται να καταθέσονυ, είναι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος και ο άμεσος συνεργάτης του, Φερνάντο Σάντος!

Αμφότεροι, σύμφωνα με την κατάθεση του Τάκη Φύσσα στον Γιώργο Ανδρεάδη, είχαν ενημερωθεί από τον Ρικάρντο Σα Πίντο για αυτό που είχε συμβεί πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Τότε, φέρεται να δέχθηκε παρέμβαση ο πρώην προπονητής της ομάδας του Περιστερίου για να μην χρησιμοποιήσει τους Κατσουράνη, Κιβρακίδη, Ναπολεόνι και Πίτου Γκαρσία.

Ο Σα Πίντο είχε αρνηθεί την κατηγορία στη δική του απολογία, δεν του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, όμως, ο κ. Ανδρεάδης θέλει να έχει στον φάκελό του καταθέσεις κι από τον Φερνάντο Σάντος και τον συνεργάτη του για να συντάξει την τελική του εισήγηση και να στείλει τον φάκελο στον εισαγγελέα Εφετών.

Πηγή: onsports