ΑΕΛ: Παίρνει Κυριάκο, τέλος ο Νεμπεγλέρας

ΑΕΛ: Παίρνει Κυριάκο, τέλος ο Νεμπεγλέρας

Αποκαλύψεις από Αλέξη Κούγια για μεταγραφικά και αιχμές σε Πάτρα και Πατρινούς.

Συνέντευξη στο sport24.gr έδωσε ο Αλέξης Κούγιας, στην οποία άφησε αιχμές σε βάρος της πόλης της Πάτρας, αλλά και στους Πατρινούς.

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ αποκάλυψε πως έχει συμφωνήσει με τον Τάσο Κυριάκο, ότι θέλει τον Φάνη Γκέκα, ενώ επεσήμανε πως ένας από τους ανθρώπους που έχει μαζί του στην ομάδα του κάμπου είναι ο Θωμάς Κυπαρίσσης.

Αρχικά ανέφερε: «Η Λάρισα δεν είναι Πάτρα. Αυτό είναι το πρώτο που αλλάζει. Η Λάρισα αν την πειράξεις ο κόσμος κατεβαίνει στο δρόμο. Στην Πάτρα τους πήραν τη συνεταιρική τράπεζα που είχαν, υγιέστατη τράπεζα με 360 εκατομμύρια αποθεματικό και δεν κουνήθηκε φύλλο. Τους την πήγαν από τη μια μέρα στην άλλη σε μια συστημική τράπεζα για να ενισχύσουν τη συστημική τράπεζα με τα μετρητά των Πατρινών. Στην Πάτρα έγινε αυτό που έγινε με τον Απάρκιολη και Κάμπαξη και δεν... Σε άλλη πόλη δεν θα είχαν φύγει ποτέ οι διαιτητές με αυτά που έγιναν και τώρα είναι κατηγορούμενοι. Στη Λάρισα πήγαν μια φορά να τους κλέψουν ένα πρωτάθλημα αν θυμάμαι με τον Τσίγκοφ και κόπηκε η Ελλάδα στη μέση για μήνες».

Αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά λέγοντας: «Είναι ξεκάθαρο πως σε ότι αφορά το τοπικό στοιχείο αν δεν έχεις ντόπιους ποδοσφαιριστές δεν κάνεις δουλειά. Πραγματικά θα ήθελα τον Γκέκα να τελειώνει την καριέρα του στη Λάρισα. Ήδη έχω συμφωνήσει με τον Τάσο Κυριάκο να παίζει έστω για πέντε λεπτά – είναι 36 χρονών-. Κανείς δεν το έκανε αυτό. Ο Νεμπεγλέρας είναι 41 χρονών δεν μπορεί να βοηθήσει. Θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι στη συνένωση. Θα πρέπει και ο Γκέκας να πει «ξέρεις κάτι; Έβαλα εκατομμύρια ευρώ και δεν ξέρω τι να τα κάνω, όμως θέλω να πάω στην πόλη μου, στον τόπο μου, να με χαρούν. Όχι όταν λιώσω... τα παπούτσια και δεν μπορώ να περπατήσω, τότε θα πάω στη Λάρισα. Έλα τώρα να παίξεις που μπορείς ακόμα και να βοηθήσεις την προσπάθεια να πάμε όλοι μαζί ψηλά».

Τέλος είπε: «Ήδη στο περιβάλλον μου έχω επιλέξει τον Θωμά Κυπαρίσση. Είναι σύμβολο για την πόλη. Στα δύσκολα χρόνια στάθηκε. Δεν τον πρόλαβα στα Γιάννενα. Τον είχαν πριν από εμένα. Θέλω Λαρισαίους από τη διοίκηση έως τα αποδυτήρια. Εάν κάποιος πιστέψει σε εμένα πως θα πληρώσω το ΙΚΑ και την εφορία και δεν θα εκτεθεί ο ίδιος ας γίνει αυτός πρόεδρος. Ας μείνει πίσω από το παραβάν. Αυτή είναι η διείσδυση που πρέπει να κάνεις και αυτό θα στο αναγνωρίσει ο κόσμος. Για μια υστεροφημία ζούμε».

Πηγή: flnews