Πλατανιάς: Παράταση στην ανανέωση καρτών διαρκείας

Πλατανιάς: Παράταση στην ανανέωση καρτών διαρκείας

Λόγω των τελευταίων εξελίξεων στην Ελλάδα η διοίκηση του Πλατανιά αποφάσισε να δώσει παράταση στην ανανέωση των καρτών διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους.

Η διορία λήγει την Παρασκευή 17 Ιουλίου και στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται επίσης:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι, εξαιτίας των δυσχερών οικονομικών συνθηκών των τελευταίων ημερών και μετά από αίτημα πολλών φίλων της ομάδας μας, αποφάσισε να προχωρήσει στην παράταση της ανανέωσης των καρτών διαρκείας από τους παλαιούς κατόχους, μέχρι και την Παρασκευή 17 Ιουλίου.

Αυτό σημαίνει ότι κάρτες διαρκείας θα μπορούν να προμηθεύονται όλοι ανεξαιρέτως οι φίλαθλοι από την Παρασκευή 24 Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες διαρκείας αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους 15 αγώνες πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2015-2016.

Ωστόσο, σε όλους τους κατόχους καρτών διαρκείας παρέχεται κι εφέτος 50% έκπτωση στα εισιτήρια του Κυπέλλου Ελλάδας, στην ίδια Θύρα όπου θα αποκτήσουν κάρτα διαρκείας.

Αναλυτικότερα, οι τιμές των νέων καρτών διαρκείας, ανά Θύρα, έχουν ως εξής:

Θύρα 3

– Στη Θύρα 3 η νέα κάρτα διαρκείας κοστίζει 120 ευρώ (έναντι 150 ευρώ πέρυσι, μείωση 20%) για τους παλαιούς, αλλά και για τους νέους κατόχους.

– Στη Θύρα 3, στη ζώνη για τους οργανωμένους φιλάθλους (ULTRAS) του Πλατανιά Χανίων (βορειοανατολικό άκρο γηπέδου), η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας ανέρχεται σε 80 ευρώ (έναντι 100 ευρώ πέρυσι, μείωση 20%). Η τιμή αφορά παλαιούς και νέους κατόχους.

– Για πρώτη φορά φέτος, η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων δίνει τη δυνατότητα σε ανέργους και πολυτέκνους να αποκτήσουν κάρτα διαρκείας στη Θύρα 3 καταβάλλοντας μόλις 80 ευρώ και για τους 15 εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

– Στο κέντρο της Θύρας 3 διατηρείται, για δεύτερη χρονιά φέτος, η οικογενειακή κερκίδα, όπου ένας γονέας με το παιδί του μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος με κάρτα διαρκείας συνολικού κόστους 150 ευρώ (έναντι 200 ευρώ πέρυσι, μείωση 25%). Για κάθε επιπλέον παιδί το κόστος της οικογενειακής κάρτας διαρκείας αυξάνεται κατά 20 ευρώ (έναντι 30 ευρώ πέρυσι, μείωση 33,33%). Έτσι, λοιπόν, το κόστος της κάρτας διαρκείας στην οικογενειακή κερκίδα για ένα γονέα με δύο παιδιά ανέρχεται φέτος σε 170 ευρώ (έναντι 230 πέρυσι), για ένα γονέα με τρία παιδιά σε 190 ευρώ (έναντι 260 ευρώ πέρυσι) κ.λπ.

Οφέλη

– 120 ευρώ / 15 αγώνες = 8 ευρώ το κόστος κάθε εισιτηρίου κατά μέσο όρο στη Θύρα 3.

– 80 ευρώ / 15 αγώνες = 5,33 ευρώ το κόστος κάθε εισιτηρίου κατά μέσο όρο στη Θύρα 3 για τους ανέργους και τους πολυτέκνους.

– 80 ευρώ / 15 αγώνες = 5,33 ευρώ το κόστος κάθε εισιτηρίου κατά μέσο όρο στη ζώνη για τους οργανωμένους (ULTRAS).

– 150 ευρώ / 15 αγώνες = 10 ευρώ το συνολικό κόστος και των δύο εισιτηρίων κατά μέσο όρο για γονέα και παιδί στην οικογενειακή κερκίδα της Θύρας 3.

+ 50% έκπτωση στα εισιτήρια του Κυπέλλου Ελλάδας στην ίδια ζώνη της ίδιας Θύρας.

Θύρες 1 & 2

– Στις Θύρες 1 και 2 διατηρούνται οι δύο ζώνες (1Β και 2Β), που δημιουργήθηκαν πέρυσι και οι οποίες αποτελούν και το μεγαλύτερο τμήμα των δύο Θυρών. Στις συγκεκριμένες ζώνες η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους καρτών διαρκείας ανέρχεται φέτος σε 200 ευρώ (έναντι 250 ευρώ πέρυσι, μείωση 20%). Για τους νέους κατόχους η τιμή παραμένει στα 250 ευρώ.

– Στις δύο μικρές ζώνες (1Α & 2Α) των Θυρών 1 και 2, που βρίσκονται δίπλα ακριβώς στη Θύρα VIP η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους καρτών διαρκείας ανέρχεται φέτος σε 280 ευρώ (έναντι 300 ευρώ πέρυσι, μείωση 12% περίπου). Για τους νέους κατόχους η τιμή παραμένει στα 300 ευρώ.

Οφέλη

50% έκπτωση στα εισιτήρια του Κυπέλλου Ελλάδας στην ίδια ζώνη της ίδιας Θύρας.

Θύρα VIP

– Στη Θύρα VIP η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους ανέρχεται φέτος σε 600 ευρώ (έναντι 900 ευρώ πέρυσι, μείωση 33,33%). Για τους νέους κατόχους η τιμή διαμορφώνεται στα 800 ευρώ (μείωση 11% περίπου, συγκριτικά με πέρυσι).

– Σημειώνεται ότι οι παροχές για τους παλαιούς και τους νέους κατόχους καρτών VIP είναι οι εξής: Έκπτωση 15% στο Official Store της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, εξασφαλισμένη θέση στάθμευσης, κέρασμα (καφές, νερό, σνακ) και προτεραιότητα στην αγορά 2 εισιτηρίων σε αγώνα επιλογής ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Δυνατότητες πληρωμής

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων δίνει τη δυνατότητα προκαταβολής 50% του ποσού με την εγγραφή για κάρτα διαρκείας και αποπληρωμής με την παραλαβή της κάρτας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σημεία πώλησης - Πληροφορίες

Χανιά: Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή (απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ).

Πλατανιάς: Γραφεία Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Δευτέρα έως και Σάββατο: 10.00 – 14.00 και απογεύματα Τετάρτης: 18.00 – 20.00».