Καρέλης: «Δεν σκέφτομαι... μεταγραφή»

Καρέλης: «Δεν σκέφτομαι... μεταγραφή»

Το μόνο που απασχολεί τον Νίκο Καρέλη είναι η βελτίωση του και τίποτα παραπάνω, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά επεσήμανε.

Επίσης ο νεαρός άσος του «τριφυλλιού» τόνισε πως η διοίκηση έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε ο Παναθηναϊκός να μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι «πράσινοι» θα είναι πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Διαβάστε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα του 23χρονο επιθετικού στην εφημερίδα «Sport Day»:

Για ενδεχόμενη μεταγραφή: «Προς το παρόν όχι, σκέφτομαι να βελτιωθώ όσο περισσότερο μπορώ κι αν έρθει κάτι, θα το σκεφτώ. Όλα τα παιδιά το σκέφτονται κάποια στιγμή. Αρκεί να είναι έτοιμοι. Εγώ θέλω να κάνω το βήμα αυτό όταν θα είμαι έτοιμος, να βελτιωθώ και όταν έρθει η πρόταση και νιώθω έτοιμος, να πάω».

Για το πρωτάθλημα: «Αυτά τα δύο χρόνια που έχουν περάσει έχουμε τους προσωπικούς στόχους, αλλά και σαν ομάδα, όμως δεν μπορούμε να μιλήσουμε για συγκεκριμένα πράγματα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έτσι πρέπει να το κάνουμε και φέτος. Να κοιτάξουμε να βελτιώσουμε πολύ το αγωνιστικό μας κομμάτι, να είμαστε πιο σταθεροί στους αγώνες και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε -και εντός και εκτός έδρας- και να παίξουμε καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές».

Για το πόσο επηρεάζουν οι εξωαγωνιστικοί παράγοντες: «Όλα παίζουν ρόλο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει ο καθένας ξεχωριστά να βελτιωθεί και μετά σαν σύνολο να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παίρνουμε αποτελέσματα».

Για το αν αυξάνεται η πίεση με την ενίσχυση της ομάδας: «Πίεση υπάρχει πάντα, ο Παναθηναϊκός είμαστε και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Η διοίκηση κάνει μεταγραφές και θέλει το καλύτερο γι' αυτή τη χρονιά και όπως είπα, πρέπει να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και να μπούμε δυναμικά στο πρωτάθλημα».