ΑΕΛ: Τα ηνία και επίσημα ο Ντόστανιτς

ΑΕΛ: Τα ηνία και επίσημα ο Ντόστανιτς

Ο εκλεκτός της διοίκησης για τον πάγκο της ΑΕΛ για τα επόμενα δύο χρόνια είναι και με τη βούλα ο Ράτκο Ντόστανιτς.

Το πρωί της Παρασκευής (10/7) οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν και επίσημα την πρόσληψη του Σέρβου τεχνικού, ο οποίος καλείται να οδηγήσει τη «Βασίλισσα» σε νέες επιτυχίες. Παράλληλα οι Θεσσαλοί γνωστοποίησαν και τη συνεργασία με τον Σωτήρη Μάρκου που αναλαμβάνει χρέη διευθυντή των γραφείων της ΠΑΕ. Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Ντόστανιτς σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή, Θωμά Κυπαρίσση θα επιλέξουν και τους υπόλοιπους συνεργάτες του.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη συνεργασία με συμβόλαιο 2 ετών με τον Ράτκο Ντόστανιτς. Ο Ράτκο Ντόστανιτς ευρίσκεται από χθες το μεσημέρι στη Λάρισα μαζί με τους μάνατζέρ του. Αφού συνάντησε τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και τον νέο τεχνικό διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση, ξεναγήθηκε στο προπονητικό κέντρο και το βράδυ παρακολούθησε το παιχνίδι Ελλάδα-Αυστρία (Euro U19) στο γήπεδο που η ομάδα θα δίνει τους αγώνες της.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς θα συνεργαστεί με τον Θωμά Κυπαρίσση τις επόμενες ημέρες για να επιλέξουν μαζί τους υπόλοιπους συνεργάτες τους στο προπονητικό team. Από σήμερα όλες οι επιλογές παικτών για το ρόστερ της επόμενης σεζόν θα γίνονται αποκλειστικά από τον προπονητή και τον Θωμά Κυπαρίσση.

Ο προπονητής ζήτησε μαγνητοσκοπημένους αγώνες της προηγούμενης σεζόν τόσο της ΑΕΛ όσο και της Παναχαϊκής για να αποφασίσει ποιοι από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα παραμείνουν και ποιοι από τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής θα έρθουν. Η επίσημη παρουσίαση του Ράτκο Ντόστανιτς θα γίνει την επόμενη εβδομάδα σε ημέρα και ώρα που θα ορισθεί».

Εκτός του Ντόστανιτς ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του Σωτήρη Μάρκου ως διευθυντή των γραφείων:

«Νέος διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ προσελήφθη ο Σωτήρης Μάρκου. Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ εκτίμησε προσωπικά τις μεταπτυχιακές σπουδές, το βιογραφικό σημείωμα αλλά και τις συστάσεις των προηγούμενων ιδιοκτητών της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Πηλαδάκη Κώστα και κ. Πλεξίδα Βαγγέλη».