ΟΦΗ: Είπε το ναι ο Φαμπίνιο

ΟΦΗ: Είπε το ναι ο Φαμπίνιο

Σιγά σιγά ο κορμός του ΟΦΗ της Γ' Εθνικής δημιουργείται... με τον Αουγκούστο Φαμπίνιο να φοράει και επίσημα τη «μελανόλευκη» φανέλα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για τη μεταγραφή του στην κρητική ομάδα, υποστήριζοντας πως με το που άκουσε την πρόταση είπε αμέσως το ναι. Ο παίκτης συναντήθηκε με τον Μουράτ Σεροπιάν στην Αθήνα και τις προσεχείς οι μέρες ο πρώτος θα βρεθεί στο Ηράκλειο για τις υπογραφές και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους στην προετοιμασία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη:

«Μόλις άκουσα την πρόταση του ΟΦΗ δεν το σκέφθηκα πολύ. Είπα αμέσως το ναι. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. «Ξέρω καλά τι σημαίνει ΟΦΗ. Είμαι 8 χρόνια στην Ελλάδα και ξέρω για το γήπεδο και τον κόσμο του. Εχω παίξει αντίπαλος στο Γεντί Κουλέ και πιστεύω ότι και πάλι αυτό το γήπεδο, ακόμα και αν η ομάδα θα παίξει στην Γ Εθνική, θα είναι καυτή έδρα. Ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδα Γ Εθνικής. Είναι ομάδα Σούπερ Λίγκ και θέλω και εγώ με την σειρά μου να τον βοηθήσω να επιστρέψει».

Ο Φαμπίνιο μίληε και για τον Μουράτ Σεροπιάν: «Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και τώρα τα είπαμε και από κοντά. Είναι ένας προπονητής που ξέρει τις κατηγορίες αυτές και πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα».

Για τον κόσμο της ομάδας τόνισε: «Τους θέλουμε δίπλα μας. Προσωπικά έρχομαι στην ομάδα, για να δώσω τα πάντα και να καταφέρουμε να ανέβουμε τον ΟΦΗ πρώτα στην Β Εθνική και μετά στην Σούπερ Λίγκα».

Από την πλευρά του ο «Σέρο» ανέφερε τα εξής:«Είναι ένας έμπειρος παίκτης με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Γνωρίζει άψογα την γλώσσα, παίζει χρόνια στην Ελλάδα. Στην μεσαία γραμμή θα κάνει τη διαφορά. Εχουμε μια προφορική συμφωνία μαζί του και θα περιμένουμε να κατέβει στο Ηράκλειο για να υπογράψει. Προχωράμε τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό με τους παίκτες που έχουμε βάλει στο στόχαστρο και πιστεύω ότι όλα θα πάνα καλά».