Όλοι θέλουν να παίξουν Football League – Αποφασίζει το Διαιτητικό

Όλοι θέλουν να παίξουν Football League – Αποφασίζει το Διαιτητικό

Το ΔΣ της ΕΠΟ την Παρασκευή (10/7) απασχόλησε το θέμα των ομάδων της Football League τη νέα σεζόν, αλλά έκρινε εαυτόν αναρμόδιο να αποφασίσει.

Ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης, ζήτησε να μείνουν οι ομάδες που υποβιβάστηκαν από τα πλέι άουτ, με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να απαντούν, πως η απόφαση που έχει ληφθεί είναι τη νέα σεζόν η κατηγορία να έχει 20 ομάδες. Το ποιες θα είναι αυτές δεν είναι αρμόδιο το ΔΣ να αποφασίσει. Εκπρόσωπος της ΕΠΣ Αργολίδας έθεσε το θέμα των μπαράζ των δευτεραθλητών της Γ' Εθνικής για κάλυψη των κενών θέσεων στη Football League, αλλά έλαβε την ίδια απάντηση.

Λύση στο θέμα το ποιες ομάδες θα συμπληρώσουν τα κενά στη Football League, με το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς να γίνεται με 20 ομάδες, θα δώσει το Διαιτητικό Δικαστήριο. Σε αυτό έχουν δικαίωμα να προσφύγουν όσες ομάδες θέλουν και θεωρούν ότι πρέπει να παίξουν στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας στην Ελλάδα. Κι εκείνο θα αποφανθεί, για να κλείσει το θέμα. Στην ΕΠΟ πάντως έχουν φροντίσει να μην βρεθούν ξανά μπροστά σε ανάλογο πρόβλημα, καθώς στον νέο ΚΑΠ ξεκαθαρίζεται πως τυχόν κενά από ομάδες που αποχωρούν δεν θα καλύπτονται...

Πηγή: onsports.gr