Γκούμας: «Στο χέρι μας η πρόκριση»

Γκούμας: «Στο χέρι μας η πρόκριση»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Γιάννης Γκούμας για το κυριακάτικο ματς (12/7) της Εθνικής Νέων με τη Γαλλία, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του EURO U-19.

Η γαλανόλευκη περνά στα ημιτελικά του θεσμού ακόμα και με ισοπαλία ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο της αυριανής αντιπάλου:

«Το αυριανό παιχνίδι με τη Γαλλία είναι τελικός για εμάς. Αυτή τη στιγμή κρατάμε την πρόκριση στα χέρια μας. Όλα θα εξαρτηθούν από τις δικές μας δυνάμεις» υπογράμμισε αρχικά και πρόσθεσε: «Αρχικά, όπως και σε όλους τους αγώνες, θα πάμε στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης με στόχο τη νίκη. Αν όμως, όπως κυλάει το παιχνίδι, έχουμε την ισοπαλία που επίσης μας στέλνει στα ημιτελικά, σε καμία περίπτωση δε θα ρισκάρουμε. Η Γαλλία είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το έχει αποδείξει στους δύο προηγούμενους αγώνες και από το γεγονός πως έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση. Από κει και πέρα, δεν πρέπει να τους φοβηθούμε, καθώς κι εμείς διαθέτουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο και είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του κρίσιμου αυτού αγώνα».