Κράξιμο στη Ρεάλ από τους γονείς του Κασίγιας!

Κράξιμο στη Ρεάλ από τους γονείς του Κασίγιας!

Οι γονείς του Ίκερ Κασίγιας εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεκριμένα στο αφεντικό της, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Οι Χοσέ Λουίς και η Μαρί Κάρμεν Κασίγιας εκτόξευσαν τα βέλη τους προς τον πρόεδρο των Μερένγκες, στον οποίο και επέρριψαν ευθύνες για την αποχώρηση του γιου τους από το «σπίτι» του. Μάλιστα για να υποστηρίξουν στο έπακρον τον ταλαντούχο τερματοφύλακα δήλωσαν πως το παιδί τους θα άξιζε μία θέση στη Μπαστελόνα και όχι μία θέση σε ομάδα τρίτης κατηγορίας, όπως χαρακτήρισαν την Πόρτο, τον νέο σταθμό του Ίκερ.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

«Επί Λορένθο Σανθ και Καλντερόν συμπεριφέρονταν καλά στον Ίκερ, αλλά ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν το έκανε αυτό. Ο πρόεδρος ποτέ δεν τον αγάπησε γιατί τον θεωρούσε κοντό. Ο Ίκερ υπέμενε όσα γράφονταν, δέχτηκε ψυχολογική πίεση και του φέρονταν διαφορετικά από τους άλλους παίκτες. Τα τελευταία πέντε χρόνια τον διέβαλαν και όλο αυτό ήταν πολύ άδικο. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φταίει σε μεγάλο βαθμό για την αποχώρησή του από τη Ρεάλ. Τον έκανε να περνά άσχημα στην ομάδα. Εκείνος ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ. Ο Πέρεθ δεν κάνει για πρόεδρος της Ρεάλ.

Η Πόρτο είναι ομάδα τρίτης κατηγορίας και ο γιος μας θα άξιζε μια ομάδα τοπ επιπέδου, όπως η Μπαρτσελόνα. Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής δεν είναι δυνατό να καταντήσει στην Πόρτο. Είχε πολλές προτάσεις, αλλά ο Πέρεθ δεν ήθελε να τον δώσει σε ανταγωνιστική ομάδα για να μην πάθει ό,τι έπαθε από τον Μοράτα που πήγε στη Γιουβέντους. Δεν ήθελε ο Ίκερ να πετύχει».