Χωρίς τον Κούγια η ΓΣ της Ερασιτεχνικής

Χωρίς τον Κούγια η ΓΣ της Ερασιτεχνικής

Ο Αλέξης Κούγιας δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής που πραγματοποιήθηκε χθες (14/7).

Το νέο αφεντικό της θεσσαλικής ΠΑΕ τόνισε μέσω επιστολής ότι ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να παρευρεθεί στην εκλογική διαδικασίας, ενώ παράλληλα θέλησε να στείλει μήνυμα ενότητας. Ο γνωστός ποινικολόγος ευχήθηκε να γίνει η καλύτερη επιλογή προσώπων ώστε οι δύο πλευρές να συνεργαστούν στο άμεσο μέλλον.

Πιο αναλυτικά, το περιεχόμενο της επιστολής αναφέρει:

«Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμα μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου που αδυνατώ να είμαι παρών απόψε στη Γενική Συνέλευση λόγω σοβαρών ανειλημμένων υποχρεώσεων. Για το λόγο αυτό θα με εκπροσωπήσει ο Διευθυντής της ΠΑΕ κ. Σωτήρης Μάρκου. Το μόνο το οποίο επιθυμώ και εύχομαι είναι τα μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ να κάνουν την καλύτερη επιλογή προσώπων, ώστε στο μέλλον η μητέρα Ερασιτεχνική ΑΕΛ και η ΠΑΕ ΑΕΛ ταυτισμένες να συνεργαστούμε τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, ώστε να επιτύχουμε τους κοινούς μας σκοπούς. Με εκτίμηση Αλέξης Κούγιας».