Λαμία: «Είμαστε κατεστραμμένοι»

Λαμία: «Είμαστε κατεστραμμένοι»

O πυρήνας των μελών της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Λαμίας εκτόξευσε τα πυρά του σε όσους στάθηκαν εμπόδιο στον πρόεδρο και την ομάδα που οδήγησαν με αυτό τον τρόπο τον πρώτο να ανακοινώσει την αποχώρηση του από τη διοίκηση.

Οι «κυανόλευκοι» μέσω σκληρής ανακοίνωσης τόνισαν ότι όσοι έβαλαν «τρικλοποδιές» στο σύλλογο θα τους βρουν μπροστά τους, ενώ επεσήμαναν πως δίχως τον Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία η ομάδα θα καταστραφεί.

Πιο αναλυτικά:

«Μετά τα τελευταία αναπάντεχα γεγονότα, τις ανακοινώσεις του μεγαλομέτοχου και προέδρου, αλλά και του καταξιωμένου προπονητή Μπάμπη Τεννέ, η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων ΠΑΣ Λαμία ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ πως, αν ανακαλύψουμε ποιοι είναι αυτοί που μπήκανε για μια ακόμη φορά εμπόδιο στον πρόεδρο και στην ίδια την ομάδα, θα μας βρουν αντιμέτωπούς τους.

Απευθυνόμαστε προς όλους τους φορείς και ιδιαίτερα προς τον Δήμαρχο Λαμιέων. Ας βγει να μας πει σε ποιον ανήκουν τα δημοτικά γήπεδα και αν κάποιες ομάδες, ή κάποιοι "κύριοι" για μια φορά ακόμα το παίζουν... κλειδοκράτορες και κρατάνε τα κλειδιά των δημοτικών γηπέδων στα χέρια τους.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ
Πριν κάποια χρόνια, την εποχή που ο Αλέξης Κούγιας, ήταν μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ομάδας μας, έγιναν τα ίδια ακριβώς πράγματα, με αποτέλεσμα η Λαμία να κατρακυλήσει στο τοπικό πρωτάθλημα και να αφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας. Τονίζουμε ότι όσοι μπουν εμπόδιο στην ομάδα θα έχουν να κάνουν μαζί μας.

Ακόμα και όσον αφορά τις απειλές κάποιων, τους δηλώνουμε ότι τους έχουμε γραμμένους στα παλιά μας τα παπούτσια και δημοσίως. Και πλέον πρέπει να μάθει ο φίλαθλος κόσμος την αλήθεια, ποιοι πληρώνουν, ποιοι αγαπάνε και ποιοι κονομάνε σε βάρος της ομάδας. Πρέπει ο δήμαρχος Λαμιέων να αναλάβει πρωτοβουλίες, και να στηρίξει την πρώτη ομάδα της πόλης, και το μεγαλομέτοχο της ομάδας.

Υ.Γ. Χωρίς τον ηγέτη Πανουργιά Παπαιωάννου, την επόμενη μέρα θα είμαστε κατεστραμμένοι».